Baskan Erol, Sahurda Ögrencileri Yalniz Birakmadi

Baskan Erol, Sahurda Ögrencileri Yalniz Birakmadi

Sosyal medya üzerinden kendisini sahura davet eden ögrencileri kirmayan Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol, üniversite ögrencileri ile bir araya gelerek sahur yapti.



Geçtigimiz günlerde Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Meslek Yüksek Okulu (MYO) ögrencileri, Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol’u sahura davet etti. Ramazan ayi çerçevesinde iftar ve sahur programlarina da devam eden Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol, üniversite ögrencilerinin çagrisini yanitsiz birakmadi. Sahurda üniversite ögrencileri ile bir araya gelen Baskan Erol, uzun süre sohbet etti.

ADÜ MYO ögrencileri adina yapilan davet çagrisinda “Baskanim biz ögrencileri kirmazsaniz bir gece de bizim misafirimiz olsaniz, sahuru hep beraber yapsak ne dersiniz” ifadeleri yer aldi.

Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden ögrencilere tesekkür eden Baskan Erol; “Cuma gecesi sahurda Aydin Adnan Menderes Üniversitesi MYO ögrencileri beni sahura davet etmislerdi. Ertesi gün Kaymakamimiz Alper Açikgöz ile birlikte davete icabet ettik. Ögrencilerimizle sahur yaptik, derslerinden konustuk. Keyifli bir kaç saat geçirdik. Bu sahuru organize eden basta ögrencilerimiz olmak üzere MYO Müdürümüz Necati Beye ve emegi geçenlere tesekkür ederim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile