Baskan Ertemur'dan 1 Mayis Emek Ve Dayanisma Günü Mesaji

Baskan Ertemur'dan 1 Mayis Emek Ve Dayanisma Günü Mesaji

Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Baskan Ertemur, “Emegin ve dayanismanin temsilcileri tüm isçi kardeslerimizin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutluyorum” dedi.



Pamukkale Belediye Baskani Ali, Riza Ertemur, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü dolayisiyla yayimladigi mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Bugün, emegin onuru ve mücadelenin gücüyle dolu olan 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nün kutlamanin mutlulugunu yasiyoruz. Tüm emekçi kardeslerimin hak ettikleri degeri buldugu, adaletin ve esitligin hâkim oldugu bir dünyada birlikte omuz omuza mücadele etmeye devam edecegiz.

Emegin ve mücadelenin bayrami olan 1 Mayis’ta tüm isçi kardeslerimin yaninda oldugumu belirtmek isterim. Alin teriyle, emekleriyle toplumumuzu sekillendiren her bir isçinin hak ettigi degeri görmesi ve insanca yasam sartlarina kavusmasi için var gücümüzle çalisacagiz ve çalisiyoruz.

Ülkemize gelen baharla birlikte, bu 1 Mayis’inda bir dönüm noktasi olmasini temenni ederek, issizligin net çözüme kavustugu, is cinayetlerinin sona erdigi, isçi kardeslerimizin sömürülmesinin sona erdigi, gelir dagiliminin düzeltildigi, çalisma sartlalarinin iyilestirildigi, emegin karsiliginin alindigi, üretim ve üretenden yana olan Türkiye hayaline kavusmamiza vesile olmasini diliyorum. Bu düsüncelerle, emegin ve dayanismanin temsilcileri tüm isçi kardeslerimizin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutluyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile