Baskan Ertemur; 'Pamukkale'mizi Hep Birlikte Güzellestirecegiz'

Baskan Ertemur; 'Pamukkale'mizi Hep Birlikte Güzellestirecegiz'

Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, 61 mahalle muhtariyla bir araya geldi. Pamukkale ilçesinin her kösesinin en iyi hizmeti hak ettigini belirten Baskan Ertemur, “Pamukkale en degerlimiz. Pamukkale için en iyisini, en güzelini hep birlikte çalisarak basaracagiz” dedi.



31 Mart Yerel Seçimlerinde Pamukkalelilerin yüzde 46,04 oyunu alarak Pamukkale Belediye Baskani seçilen Ali Riza Ertemur, göreve gelir gelmez Pamukkale ilçesini güzellestirmek için çalismaya basladi.

Pamukkale Belediye Baskani seçilen Ali Riza Ertemur, 61 mahalle muhtariyla ilk toplantisini gerçeklestirdi. Belediye Baskani Ali Riza Ertemur ev sahipliginde gerçeklesen tanisma toplantisina, Denizli Büyüksehir Belediye Baskan Vekili ve Pamukkale Meclis Üyesi Ali Marim, CHP Pamukkale Ilçe Baskani Ugur Coskun, Pamukkale Belediye Baskan Yardimcilari Himmet Yavas ile Ugur Çizmecioglu, CHP Pamukkale Belediyesi Meclis üyeleri ve 61 mahalle muhtari katildi.



Toplantida, “Pamukkale’mizi birlikte güzellestirecegiz” vurgusu yapan Baskan Ertemur, “Ilçemize en iyi hizmeti sunma çalismalarimizda muhtarlarimiz ve meclis üyelerimiz daha aktif rol alacaklar. Hep birlikte vatandasimiza bizlere verdigi oylarin hakkini verecek ve çok, daha çok çalisacagiz” diye konustu.



Baskan Ertemur muhtarlarla 2 ayda bir toplanacak

Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, Pamukkale halkina en iyi hizmeti sunmak için çalisirken, halkla belediye arasinda köprü görevi gören muhtarlardan “Belediyemizle olan irtibatinizi koparmayin” talebinde bulundu. Baskan Ertemur, “Yapilan son seçimlerde sizler muhtar olarak, biz de belediye baskani ve meclis üyeleri olarak yeni bir yola çiktik. Hepinizi seçimlerden dolayi kutluyorum. Sizler de bizler de tecrübeliyiz. Halkimizin sorunlarini, mahallelerin ihtiyaçlarini sizler bizlere ileteceksiniz. Vatandaslarimiz hem sizlere hem de bize kredi verdi. Hep birlikte bu krediyi vatandaslarimiza geri sunmak için çalisacagiz. Saglikli bir isleyis için belediye meclis üyelerimize mahalleleri paylastirdik. Her mahallemizle ilgilenen meclis üyelerimizi belirledik. Sizler ve bizler hep birlikte ele ele vererek Pamukkale için çalisacagiz. Sizlerle periyodik olarak 2 ayda bir toplanti yaparak, sorunlarimizi anlatmamiz ve çözümü bulmamiz gerekiyor. Siz kiymetli muhtarlarimizdan ricamiz belediyemiz ile irtibatinizi kopartmayin. Sorunu ilk gören sizlersiniz. Belediyenin eli ayagi gözü olarak, sizden ricam hiçbir sorunu ötelemeyelim. Mümkün oldugu kadar hizli ulastirin ki hemen çözelim. Ben Pamukkale’de sizlerle birlikte çok güzel islere imza atacagimiza inaniyorum” diye konustu.



“Pamukkale, 2 dönem yasanan sikintilari bizlerle unutacak”

Denizli Büyüksehir Belediye Baskan Vekili ve Pamukkale Meclis Üyesi Ali Marim, “Belediyelerin en önemli gücü muhtarlardir. Pamukkale Belediye Baskanimiz Ali Riza Ertemur, meclis üyeleri ile sizleri bulustu. Bu bence 5 yilin ilk adimidir. Nasil saglikli adim atarsak öyle gider diye düsünüyorum. Önemli olan Denizli, önemli olan halkimiz. Pamukkale, bizlerle birlikte 2 dönem yasadigi sikintilari unutacak güzel günler görecektir. Bu basarinin altinda hepimizin imzasi olacak. Pamukkale’yi yasanir bir kent haline getirmenin çalismasini yapacagiz. Katildiginiz için çok tesekkür ederim. Hepinize basarilar dilerim” dedi.



Toplanti da mahalle muhtarlari tek tek söz alarak kendilerini tanitarak ve mahallelerinin genel durumu hakkinda kisaca bilgi verdiler. Muhtarlardan ivedilikle mahallelerinin durumu, mahalle halkinin talepleri hakkinda rapor talep eden Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, toplanti sonunda muhtarla tek tek günün anisina hatira fotografi çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile