Baskan Ertugrul Çetin Tekvandoculari Selamladi

Baskan Ertugrul Çetin Tekvandoculari Selamladi

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Pursaklar Yasam Merkezinde Tekvando kurslarinda egitim gören genç sporculari selamladi.

Çesitli spor dallarinda bir yandan kendilerini gelistirme firsati bulan bir yandan da eglence dolu vakit geçiren çocuklari ziyaret eden Baskan Ertugrul Çetin, tekvando kursu alan çocuklarin gösterilerini izledi.

Egitmenlerinden çalismalar hakkinda bilgi alan Belediye Baskani Ertugrul Çetin, tek tek ilgilendigi minik ve genç tekvandocularla sohbet ederek, spor hayatlarinda basarilar diledi.

"Gelecegin basarili sporcularini yetistirmek adina birçok spor dalinda egitimler veriyoruz"

Modern Spor tesisleriyle 7’den 70’e tüm sporculara hitap ettiklerini belirten Baskan Ertugrul Çetin, "Gelecegin basarili sporcularini yetistirmek adina birçok spor dalinda egitimler veriyoruz. Çocuklarimiza çesitli spor kurslarinda egitimler vererek onlarin hem bedensel hem zihinsel gelisimlerine katkida bulunuyoruz. Amacimiz her alanda ciddi sekilde spor yapabilen çocuklari yetistirmek. Gelecegimiz teminati olan çocuklarimizi her zaman desteklemeye devam edecegiz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile