Baskan Esen'den Çalisan Annelere Çiçek

Baskan Esen'den Çalisan Annelere Çiçek

Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, Konyaalti Kadin Emek Pazari’ni ziyaret ederek el emegi ürünler satan kadinlarin Anneler Günü’nü kutladi ve birer saksi çiçek hediye etti.

Konyaalti Belediyesi’nin yaptigi ve kadinlarin el emegi ürünler sattigi Kadin Emek Pazari’ni ziyaret eden Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, pazar yerini gezdi. Pazardaki tezgahlari tek tek gezen Baskan Esen, el emegi ürünler satan kadinlarla sohbet etti. Pazar yerindeki eksikleri de kendilerinden dinleyen Esen, “Insanlarin burada böyle güzel ürünler satan bir yerin oldugunu bilmelerini istiyoruz. Buraya daha fazla insan çekmek için sosyal medya hesaplari açacagiz. Böylece Kadin Emek Pazarin’daki el emegi ürünlerin tanitimini daha iyi yapabiliriz. Buradaki kadin esnafimiz da ürünlerinden daha fazla gelir elde edebilir” seklinde konustu.

Kadin Emek Pazari’ndaki kadin esnaflara birer saksi çiçek hediye eden Baskan Esen, hepsinin ayri ayri Anneler Günü’nü kutladi. Ayrica Esen, tezgahlarda yer alan ürünlerden de satin alarak esnafa katki sagladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile