Baskan Eyüp Kahveci Tibbi Ve Aromatik Bitki Merkezini Inceledi

Baskan Eyüp Kahveci Tibbi Ve Aromatik Bitki Merkezini Inceledi

Kütahya Belediye Baskani Eyüp Kahveci, bir süre önce geçici olarak Kütahya Dumlupinar Üniversitesine (DPÜ) devredilen Hekim Sinan Tibbi ve Aromatik Bitkiler Arastirma Merkezini ziyaret etti.

Kütahya Belediye Baskani Eyüp Kahveci, Kütahya’nin degerlerinin turizme ve ekonomiye kazandirilmasi adina her imkani degerlendireceklerini ifade etti.

Kahveci, Mahalle ziyaretleri kapsaminda Sair Seyhi Dumlupinar Mahallesi ziyareti esnasinda Kütahya Belediyesine ait olan ve bir süre önce geçici olarak Kütahya Dumlupinar Üniversitesine devri yapilan Hekim Sinan Tibbi ve Aromatik Bitkiler Arastirma Merkezini özel olarak ziyaret etti. Ziyaret kapsaminda merkezde üretimi yapilan basta endemik bitkiler olmak üzere diger bitkileri ve bu bitkilerden üretilen aromatik yag, sabun ve diger ürünleri inceleyen Baskan Kahveci, “Burada daha önce belediyemiz bünyesinde üretimi yapilan ürünleri kisa sürede üniversite yerel yönetim is birligi ile yeniden hayata geçirerek, ekonomiye kazandiracagiz” ifadelerini kullanarak inceleme gezisini sonlandirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile