Baskan Filiz Ceritoglu Sengel Açiklamasi 'Esnafin Sorunlari Esnafin Masasinda Çözülecek'

Baskan Filiz Ceritoglu Sengel Açiklamasi 'Esnafin Sorunlari Esnafin Masasinda Çözülecek'

Izmir Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birlik Baskani Yalçin Ata’yi makaminda ziyaret eden Selçuk Belediye Baskani Filiz Ceritoglu Sengel, oldukça keyifli geçen sohbetin ardindan kent esnafinin sorunlarinin çözümüne dair Selçuk’ta esnaf masasi kurulacagi müjdesini verdi.

Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Okan Kamak ile birlikte Izmir Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birlik Baskani Yalçin Ata ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Baskan Filiz Ceritoglu Sengel, göreve geldigi günden bu yana esnaflara iliskin yapilan çalismalardan bahsederek; "Esnaf bir kentin atar damaridir. Esnafimizin sorunlarinin hizli çözümü için esnaf masasi kuracagiz. Çözümleri kolaylastirmaya dair kararlar aldik. Birlikte hareket edebilmenin gururuyla Izmir Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birlik Baskani Yalçin Ata ve yönetim kurulu üyelerine nazik ev sahiplikleri için tesekkür ediyorum" dedi.

“Abim” dedigi Izmir Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Yalçin Ata ile bir araya gelen Baskan Ceritoglu Sengel, uzun ve keyifli geçen sohbette Selçuk esnafina yönelik bes yilda yapilan çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Esnafin en büyük sorunlarindan biri olan ecrimisil konusunun çözümü hakkinda da bilgi veren Baskan Filiz Ceritoglu Sengel, bu konuda esnafin üzerinden büyük yük kalktigini ve rahat nefes aldigini söyledi.

5 yillik çalismalari kapsaminda yapilan gençlik festivalleri ve çesitli etkinliklerle kente akin eden binlerce ziyaretçinin esnafa katki sagladigini belirten Baskan Ceritoglu Sengel, bu konuda esnaflardan duydugu memnuniyetin kendisini oldukça mutlu ettigini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile