Baskan Genç Gençlerle Sahurda Bir Araya Geldi

Baskan Genç Gençlerle Sahurda Bir Araya Geldi

AK Parti Ortahisar Gençlik Kollari Sahur Programi’na katilan Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, burada yaptigi konusmada 21. Yüzyil Türklerin asri olacagini belirterek “14 Mayis’ta özellikle gençlerimizin ve kadinlarimizin sandiga sahip çikarak Trabzon’umuzda bir kez daha rekor kiralim istiyorum. Trabzon’da hep rekorlar kirdik. 14 Mayis’ta da sandiklari patlatmaya hazir miyiz? 14 Mayis çok önemli bir tarih. Bütün gençlerimizin ve kadinlarimizin sandiklarda oylarimiza sahip çikmasini istiyoruz.” dedi.

Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar Gençlik Kollari’nin düzenledigi sahur programina katildi.

Sahur programina; AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylari Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Vehbi Koç ile AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Il Baskani Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar Ilçe Baskani Selahaddin Çebi, Ortahisar Ilçe Kadin Kollari Baskani Nahide Cihan, Ortahisar Gençlik Kollari Baskani Oguzhan Mercan, gençlik kollari üyeleri ile çok sayida partili katildi.

Programda partililere hitap eden Baskan Genç, “Su anda burada gördügümüz tablo AK Parti davasinin ayni anlayisla devam ettigini gösteriyor. Ben sizin gibi gençken, 1986-1987 yillarinda Rahmetli Özal’in su sözü hafizamiza gelecege dair naksoldu. Rahmetli Özal, vizyon ve misyon sahibiydi. Öngörülü bir liderdi, basiretli bir liderli, ülkesini gelecegine tasimak isteyen bir liderdi. Rahmetli Özal dedi ki, ‘21. asir Türklerin asri olacaktir.’ Tabi böyle genç yasta milli duygulari daha çok kabaran kisi olarak o sözden çok etkilenmistim. Özal’in çizdigi o vizyonu adeta milletiyle beraber küllerinden dogan kutlu Cumhurbaskanimiz bugün yerine getiriyor. Bundan dolayi Cenab-i Allah’a ne kadar sükretsek azdir” dedi.



“Sandiklara sahip çikin”

14 Mayis Seçimlerinde AK Parti’nin Trabzon’da rekor oy beklentisi oldugunu ifade eden Genç, “O nedenle 14 Mayis’ta özellikle gençlerimizin ve kadinlarimizin sandiga sahip çikarak Trabzon’umuzda bir kez daha rekor kiralim istiyorum. Trabzon’da hep rekorlar kirdik. 14 Mayis’ta da sandiklari patlatmaya hazir miyiz? 14 Mayis çok önemli bir tarih. Bütün gençlerimizin ve kadinlarimizin sandiklarda oylarimiza sahip çikmasini istiyoruz. Trabzonlu hemsehrilerimiz kararini verdi. Kiymetli Cumhurbaskanimiz bu sehrin önemine binaen, bu sehrin siyasi agirligina binaen buraya birinci sirada bütün ulasim projelerinde imzasi olan Ulastirma Bakanimiz Adil Karaismailoglu’nu ve genel baskan yardimcimizi gönderdi. Çok kiymetli milletvekili adaylarimizla birlikte bu isi 14 Mayis’ta bitirecegiz. Kalan dört haftalik sürede bütün enerjimizle birlikte çalisalim, gayret edelim 14 Mayis’ta bayramimizi hep beraber kutlayalim” diye konustu.



“Trabzon yeni bir yüzyila giriyor”

AK Parti’nin Trabzon’a yapilmasi uzun yillardir gündemde olan Güney Çevre Yolu Projesi ile rayli sisteminin lansman toplantisinda yer aldigina vurgu yapan Genç, “AK Parti’nin proje lansman toplantisinda gördük, 30 senedir bu sehrin hedefini, beklentisini yerine getirecek olan Güney Çevre Yolu’na ilk kazmayi vuracak olan Ulastirma Bakanimiza burada sizlerin huzurunda sükranlarimi sunuyorum. Bir sehrin 30 yillik hedefini gerçeklestireceksiniz. Insallah rayli sistemi de hayata geçirecegiz. Trabzon yeni bir yüzyila çikiyor. Bunun için bu sehrin evladi olarak mutluyum, gururluyum. Ama bu gücü bakanimiza da milletvekillerimize verecek olan sizlersiniz. 14 Mayis’ta bütün gücümüzle birlikte insallah Cumhurbaskanimizi baskan olarak seçtirecegiz ve parlamento da Cumhur Ittifaki olarak çogunlugu insallah saglayacagiz. 14 Mayis’ta çifte bayram yasayacagiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile