Baskan Genç, Ögrencilere Karne Hediyesi Olarak Akyazi Çocuk Parki'ni Hizmete Açti

Baskan Genç, Ögrencilere Karne Hediyesi Olarak Akyazi Çocuk Parki'ni Hizmete Açti

Trabzon Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, Akyazi Mahallesi’nde yapimi tamamlanan Akyazi Çocuk Parki’nin açilisini gerçeklestirdi.

Salincak, kaydirak, tahterevalli gibi birçok oyun grubunun yer aldigi parkta çocuklarla birlikte sohbet eden Trabzon’un Ortahisar ilçe Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, miniklere sömestir tatilinde oyun oynamalarinin yani sira derslerini de ihmal etmemeleri gerektigi tavsiyesinde bulundu. Genç, parkin açilisina gelen vatandaslarla da sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi.

Çocuk parklarinin sayisini daha da artiracaklarini belirten Baskan Genç, “Çocuklarimiz için nitelikli ve kaliteli oyun parklari hayata geçiriyoruz. Özellikle parklarimizda çocuklarin güvenligine çok önem veriyoruz. Zeminin saglikli ve güvenli olmasina, oyun gruplarimizin tehlikeye mahal vermeyecek yapida olmasina ve saglam bir sekilde montajina önem veriyoruz. Hiçbir sekilde çocuklarimizin sagligini ve can güvenligini tehlikeye atacak uygulamalara izin vermiyoruz. Çocuklarimiz için oyun alanlarini, sehrimiz için de yesil alan ve parklari hayata geçirmek çok önemli. Onlarin mutlulugu, sevinci hem bizim için, hem de aileleri için her seyden önemli. Yavrularimiz her seyden önce egitimlerine devam edip hayata hazirlanirken, diger taraftan da mutlu olacaklari, eglenecekleri, kosacaklari ve oyun oynayacaklari alanlarin da sayisini artirmamiz lazim. Park ve Bahçeler Müdürlügümüz bu çalismalarda önemli isleri basardi” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile