Baskan Gökhan Yüksel, 'Basin Toplumun Vicdanidir'

Baskan Gökhan Yüksel, 'Basin Toplumun Vicdanidir'

Kartal’da Baskan Gökhan Yüksel’in katilimiyla 10 Ocak Çalisan Gazeteciler günü dolayisiyla kahvalti programi düzenlendi. Programdan konusan Yüksel, "Basin toplumun vicdanidir. Isini en iyi sekilde yapan basin mensuplarinin böyle bir sorumlulugu da var"



Kartal Belediyesi, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü çerçevesinde gazetecileri agirladi. Kartal Belediyesi Mehmet Ali Büklü Parki içinde yer alan Jüpiter Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvalti davetine çok sayida basin mensubu katildi.

10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla yapilan programa Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel ve Kartal’da görev yapan basin mensuplari katildi.

Yapilan programda gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirme, toplumun sorunlarini gündeme tasima ve çözümü konusunda katki sunan önde gelen meslek mensuplari olduguna vurgu yapildi.

Programda konusan Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, "Basin mensubu arkadaslarimizla bulustuk. Bu vesileyle tüm gazeteci arkadaslarimizin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler gününü kutluyorum. Dolayisiyla çalisma sartlarinin ve yasadiklarinin kolay olmadigini görüyoruz. Fakat basin toplumun vicdanidir. Isini en iyi sekilde yapan basin mensuplarinin böyle bir sorumlulugu da var. Umuyorum ki çalisan gazetecilerimizin de sartlari iyilesmis olur. Bu vesileyle basin mensubu arkadaslarimizla bulustuk, hem de onlara biraz bilgi verdik. biraz sohbet etmis olduk. Tekrar bütün gazetecilerin çalisan gazeteciler gününü kutluyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile