Baskan Güder'den Ögrencilere Jest

Baskan Güder'den Ögrencilere Jest

Ögrenciler sinema filmini, okullarinda salon olmadigi için Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda izledi.

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafinda organize edilen programla, Ingilizce dersi etkinligi kapsaminda ögrencilere’ Bizim köyün sarkisi’ filmi izlettirildi.

Hasan Varol 2. Ortaokulu Ingilizce Ögretmeni Enes Çigdem, bir etkinlik düzenlemek istedi. Okulun salonu olmadigi için Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ile irtibata geçen Çigdem’in talebi karsilandi. Güder, ögrencilere salon tahsil etti.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlige, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Belediye Baskan Yardimcisi Ismet Sarigül, Battalgazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Ali Kaçmaz ve çok sayida ögrenci katildi.

Programda konusan Güder, ögrencilere nasilatlarda bulunarak, ”Bizler sizleri seviyoruz. Anne Babalariniz sizi çok seviyor. Sizlerin iyi yetismesi için büyük bir çaba sarf ediyor. Bu ülkenin gelecegini sizlere emanet edecegiz. Bu ülkenin gelecegi sizlerin elinde. Hepimiz evimizde televizyon izliyoruz. Ama sinemanin farki ise bizleri bir araya getiriyor. Sizlerle birlikte olmakta mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandi.

Ögrenciler Güder’e, ilgi gösterdi. Daha sonra ögrenciler ‘Bizim köyün sarkisi’ filmini izledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile