Baskan Güder'e Hizmet Övgüsü

Baskan Güder'e Hizmet Övgüsü

Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin ulasim yatirimlari çerçevesinde Alhanusagi Mahallesinde gerçeklestirdigi hummali çalismalari yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e mahalle sakinleri tesekkürlerini iletti.

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalik, AK Parti Il Baskan Yardimcisi Sezai Ertem ve AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile birlikte bozuk yolu olmayan bir Battalgazi için ilçenin dört bir yaninda ulasim yatirimlarini hiz kesmeden sürdüren Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin Alhanusagi Mahallesindeki çalismalarini inceleyerek, birim müdüründen bilgiler aldi. Incelemelerin ardindan mahalle sakinlerinden Rahmi Kadak’in çay davetini geri çevirmeyen Baskan Güder ve Milletvekili Çalik, vatandaslarin istek, talep ve önerilerini de yerinde dinledi. Ilçe merkezi ve kirsal ayrimi yapmadan vatandaslarin yasam standartlarinin yükselmesi için çalismalarini araliksiz sürdüren ekiplerin bu hummali çalismalarindan duydugu memnuniyeti aktaran mahalle sakinleri, 3 yillik zaman zarfi içerisinde ilçeye kazandirilan 325 milyonluk ulasim yatirimlarinin takdire sayan oldugunu belirterek, Baskan Güder’e tesekkürlerini iletti.

“Bu emegi baska kimse çekmezdi”

Millete efendi degil, hizmetkar olmak için göreve geldigi bildirilen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e övgüler yagdiran mahalle sakinlerinden Rahmi Kadak, “Osman Güder baskanimiz hizmette sinir tanimiyor. Ilçeye güzel hizmetler kazandiriyor. Hizmette dur durak yok. Bundan iyisi olur mu? Olmaz. Burada eskiden yol yoktu. Kazma kürekle yol götürüyorduk. Allah’a çok sükür simdi böylemi. Buraya bu emegi kimse çekmezdi. Baskanimizin ömrü uzun olsun. Biz sizlerle variz, rabbim basimizdan eksik etmesin” derken, Mahalle Muhtari Muharrem Kadak ise, “Ilçemizde ve mahallemizde güzel hizmetlere imza atiliyor. Mahallemizin yollari bozuktu, toz çamur içinde kaliyorduk. Problemimiz çözüldü. Baskanimiz basta olmak üzere emegi geçen herkesten Allah razi olsun” ifadelerini kullandi.

“Hizmet serüvenimiz devam ediyor”

2019 yilinda baslatilan hizmet serüveninin Battalgazi’de devam ettiginin altini çizen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Bugün Alhanusagi mahallemizdeki çalismalari inceledik ve agabeyimizin misafiri olduk. Bizler memnuniyetlerini ifade ettiler, bu bizim mutlu etti. Vatandaslarimizin memnuniyeti bizim sorumlulugumuzu bir kat daha arttiriyor. Insanlar bulunduklari yerleri güzellestirmeli. Bizlerde Battalgazi Belediyesi olarak ilçemize güzellestirmek ve vatandaslarimizin yasam standartlarini üst seviyelere yükseltmek için önemli çalismalara imza atiyoruz, atmaya da devam edecegiz. Battalgazi Belediyesi olarak her kesime ulasma noktasinda 2019 yilinda basladigimiz hizmet serüvenimizde dur durak bilmiyoruz. Burada ulasim noktasinda güzel çalismalar yapildi. Bu çalismalar artarak devam edecek. Bu bölgemizin yol aglarini bitirdik. Gurup yollarinda bazi sorunlarimiz var. Malatya Büyüksehir Belediyesinin ukdesinde olan yollarin yapimi içinde görüsmelerimizi yaptik. En kisa sürede o problemleri de çözecegiz. Emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.



“Battalgazi’de takdire sayan çalismalar yapiliyor”

Battalgazi Belediyesi’nin hizmetlerinin takdire sayan olduguna dikkat çeken AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalik, “Bugün bizleri evinde konuk eden Rahmi dayimiza sükranlarimizi sunuyoruz. Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan’in selamlarini size iletiyorum. Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder, bu bölgelerin tüm yol sorununu çözmüs. Kendisine tesekkür ediyoruz. Yapilan çalismalar takdire sayan çalismalar. Allah bizleri böyle güzel millete hizmet etmeyle vesile kildigi için binlerce kez sükrediyorum. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile