Baskan Güder, Sanayicilerle Fikir Alisverisinde Bulundu

Baskan Güder, Sanayicilerle Fikir Alisverisinde Bulundu

Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Eskimalatya’daki sanayici esnafini agirlayarak, yapilmasi planlanan Meydan Projesi ile bütünlesen yeni Sanayi Sitesi hakkinda esnaflar ile istisarede bulundu. “Bu ilçe hepimizin” diyen Baskan Güder, Battalgazi’nin daha iyi bir gelecege ulasmasi amaciyla her vatandasin fikrini önemsediklerini söyledi.

Battalgazi’yi daha saglikli bir gelecege tasiyacak projeleri bir bir hayata geçiren Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Battalgazililerin nabzini tutmaya devam ediyor. Her firsatta vatandaslarla ve esnafla bir araya gelen Baskan Güder, bu kez Eskimalatya’daki sanayici esnafini konuk etti. Meclis Toplanti Salonunda esnaflari agirlayan Baskan Güder, Eskimalatya’ya yapilmasi planlanan Meydan Projesi ile bütünlesen yeni Sanayi Sitesi hakkinda esnaflarla istisarede bulunarak, öneri ve dileklerini dinledi. Battalgazi Esnaf Odasi Baskani Adil Culha, Alacakapi Mahallesi Muhtari Nafiz Sayin, Karahan Mahallesi Muhtari Remzi Öngen, Toptas Mahallesi Muhtari Mehmet Peksen ve çok sayida sanayici esnafinin katildigi istisare toplantisinda konusan Baskan Güder, ilçeyi yönetirken ortak akla büyük önem verdiklerini söyledi.



“Insallah kisa zamanda neticeye ulasacagiz”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in ilçeye ciddi yatirimlar kazandirdigini vurgulayan Battalgazi Esnaf Odasi Baskani Sayin Adil Culha, “Baskanimiza bize verdikleri destekten dolayi tesekkürlerimizi sunuyoruz. Battalgazi sanayi sitesiyle ilgili çalismalarimiz noktasinda baskanimizla sürekli istisare içindeydik. Baskanimizin çabasi ve bizlerin de gayretleriyle Eskimalatya’ya kazandirilmasi hedeflenen sanayi sitesi konusunda insallah mutlu sonuca birlikte ulasacagiz. Baskanimiz ilçeye daha neler kazandirabilir bunun düsüncesinde. Çalismalarinda basarilar diliyorum” seklinde konustu.



“Bu ilçe hepimizin”

Battalgazi’ye en güzel yatirimlari götürmek için istisareye önem verdiklerini vurgulayan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Biz hizmet etmeyi kendimize her daim siar edindik. Bizler ilçemizi yönetirken ortak akla önem veriyoruz. Esnafin, sanayicinin, is insaninin, vatandasin, kim olursa olsun Battalgazi ile ilgili duygu ve düsünceleri, fikirleri, bakis açilari, beklentileri bizim için önemli. Bizler de bu bilgiler dogrultusunda kendimize yol haritasi çikariyoruz. Plan ve projelere buna göre yön veriyoruz. Bu ilçe hepimizin. Özellikle üzerinde yogun olarak çalistigimiz ve Eskimalatya’ya yapmayi hedefledigimiz bir medyan projemiz var. Bu projenin devaminda Eskimalatya’ya yeni sanayi sitesi kazandirarak, orada bulunan sanayi sitemizi kaldirmak gerek. Tarihi dokusuyla Eskimalatya’daki gezi alanlarimizi genisletmemiz lazim. Bunlari yaparken saglam temeller üzerine projemizi oturtmamiz gerekiyor. Battalgazi’mizi kendinden söz ettiren bir ilçe haline getirmek adina, Battalgazi Belediyesi olarak canla basla çalisiyoruz. Göreve geldigimiz günden itibaren ilçemize ciddi yatirimlar kazandirdik, kazandirmaya da devam ediyoruz. Bizler gücümüzü milletimizden, istisareden ve Battalgazi halkimizdan aliyoruz. Bu kadim ilçemizi mazisine layik hale getirmek, bizim öncelikli görevimizdir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile