Başkan Güler Anneleri Dinledi

Başkan Güler Anneleri Dinledi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu'nun düzenlediği 'Kadınların gözüyle mahallemizin sorunları' konulu toplantının ilk konuğu Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler oldu.

Okulun toplantı salonunda eşi Gülgün Güler'le birlikte öğrenci anneleriyle bir araya gelen Başkan Güler, kendisine iletilen şikayet ve talepleri not ederek çözümü için çalışacaklarını söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen'in de katıldığı toplantıda, öğrencilerin annelerine yönelik başlatılan proje kapsamında yöneltilen şikayetlerin hepsini not eden Başkan Güler, bunların içinde sağlık, içme suyu, kanalizasyon, ulaşım gibi hizmetlerin belediye dışında verildiğine dikkat çekti.
Annelerin başlıca talepleri arasında Sahil Devlet Hastanesi'nin kapatılan acil servisinin tekrar açılması, yollarda meydana gelen çukurların kapatılması, hurdacıların şehir dışına taşınmaları, pazar caddesindeki trafik meselesi, okul önlerinde öğrencilerin güvenliği, su taşkınları, kanalizasyon ve dere taşmaları ile sahilde yeterince denizden faydalanılmaması öncelikli olarak yer aldı.
Gemlik Belediyesi olarak 2010 yılında gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi veren Başkan Güler, yağışlı havalarda suların belirli yerlerde toplandığını, deniz seviyesinden düşük olan buralarda sıkıntı yaşandığına dikkat çekti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile