Baskan Güler, Mazbatasini Aldi

Baskan Güler, Mazbatasini Aldi

31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Ordu Büyüksehir Belediye Baskani seçilen Dr. Mehmet Hilmi Güler, mazbatasini alarak yeni döneme basladi. Baskan Güler, mazbata aldiktan sonra yaptigi açiklamada, “Ordu, bu 5 yilda bambaska bir noktaya ulasacak. Biz hiç kimseyi ayirmadan çalismalarimizi yapacagiz. Lafla vakit geçirmeden is yapacagiz” dedi.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Ordu Büyüksehir Belediye Baskani seçilen Dr. Mehmet Hilmi Güler, Il Seçim Kurulu’nda gerçeklesen törenle mazbatasini aldi. Il Seçim Kurulu Baskani Serdal Saglam’dan mazbatasini alan Baskan Güler, burada yaptigi konusmada seçim sürecinde emegi geçen herkese tesekkür etti.

“Seçimler, baris ve huzur içinde gerçeklesmistir”

Seçimlerin bir demokrasi söleni olduguna vurgu yapan Baskan Güler, “Seçimler demokrasinin söleni seklinde gerçeklesiyor. Özellikle ülkemizde bagimsiz yarginin huzurunda yapilan seçimler, baris ve huzur içinde gerçeklesmistir. Burada Türk demokrasisi ve Ordu’muz çok önemli bir imtihan vermistir. Bundan dolayi Türk demokrasisini ve bütün unsurlarini kutluyorum” diye konustu.



“Ordu’muz çok güzel hizmetlere vesile olacak”

Ordu’da yepyeni bir sayfa açarak güzel hizmetler gerçeklestireceklerini ifade eden Baskan Güler, sözlerini söyle sürdürdü:

“Dünyadaki bütün seçimler inceleyen biri olarak Türk milletinin oyu, her bireyinin oyu son derece degerli ve ayni zamanda namusu ifade ediyor. Bizde ona uygun olarak namuslu, ahlakli ve erdemli davranista bulunarak çok sükür sonunu getirdik ve bu basarili sonuca ulastik. Teskilatimiz burada çok önemli bir basari örnegi göstermistir, hepsine tesekkür ediyorum. Özellikle hanimlara çok tesekkür ediyorum. Bundan sonraki bu 5 yillik emaneti, Allah nasip ederse sizlerle beraber yepyeni bir sayfa açarak devam edecegiz. Ordumuz çok güzel hizmetlere vesile olacak. Sizlerin verdigi oylara veren vermeyen herkese hizmet ederek ayrim gözetemeyerek bunu gösterecegiz.”

“Ordu kazandi”

Seçimlerin kaybedeninin olmadigina ve kazananin Ordu olduguna dikkat çeken Baskan Güler, konusmasini söyle tamamladi:

“Bu seçimin kaybedeni yok, kazanani var. Ordu kazandi. Basta Cumhurbaskanimiz olmak üzere halkimiza ve ittifakimiza tesekkür ediyorum. 50 yillik çalisma hayatimdaki tecrübemle bu seçimin çok farkli bir seçim oldugunu gördük. Ama hiçbir sey eskisi gibi olmayacak. Ordumuzun farki bunu hepimiz iliklerimizde yasayarak hissedecegiz ve alçalmadan yükselecegiz. Ordu bu 5 yilda bambaska bir noktaya ulasacak. Biz hiç kimseyi ayirmadan çalismalarimizi yapacagiz. Lafla vakit geçirmeden is yapacagiz.”

Düzenlenen törene AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, MHP Ordu Milletvekili Naci Sanlitürk, AK Parti Eski Ordu Milletvekili Senel Yediyildiz, geçmis dönem Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Engin Tekintas, AK Parti Il Baskani Selman Altas, AK Parti Ordu Il Kadin Kollari Baskani Aysegül Baysal, MHP Ordu Il Baskani Mehmet Özçelik, ilçe belediye baskanlari, partililer ve çok sayida vatandas katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile