Baskan Gültak, Kiremithane Mahallesi Semt Pazarini Gezdi

Baskan Gültak, Kiremithane Mahallesi Semt Pazarini Gezdi

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, Kiremithane Mahallesi’nde kurulan semt pazarina ziyarette bulundu. Baskan Gültak, ayrica yakin zamanda Fen Isleri Müdürleri ekiplerince tamamen yenilenen pazar sokagini da gezdi.

Kiremithane Mahallesi Muhtari Ali Gülgen ve İçel Pazarcilar Odasi Baskani Abdulhalim Batur ile birlikte mahallede kurulan semt pazarinda esnaf ve alisverise çikan vatandaslarla sohbet eden Baskan Gültak, vatandaslara geri dönüsümü mümkün alisveris çantasi da hediye etti.

2024 yili için destek talebi

Mahalle sakinlerine geri dönüsümü mümkün pazar çantalarindan hediye ederek, vatandaslarla sohbet eden Baskan Gültak, Akdeniz’de hizmet ve projelerin devam etmesi, ayrica kentte saglanan baris, kardeslik ve huzur ikliminin sürmesi için 2024 yili Mart ayinda yapilacak yerel seçimlerde vatandaslardan destek istedi. Kiremithane sakinleri ise hem mahalleye sunulan hizmetler hem de yillardir alisverislerini yaptiklari semt pazarinin kuruldugu sokagin, Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan kisa bir süre öne bastan sona yenilenmesi nedeniyle memnuniyetlerini dile getirip Baskan Gültak’a tesekkür etti. Akdeniz Belediye Baskani Gültak ayrica ilçe genelinde asfalt, yol, kaldirim gibi üstyapi ihtiyaci olan mahalle kalmayincaya dek hizmetlerin araliksiz süreceginin altini çizdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile