Baskan Gümrükçü, 'Sinema Aksamlari'Nda Vatandaslarla Bulustu

Baskan Gümrükçü, 'Sinema Aksamlari'Nda Vatandaslarla Bulustu

Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, “Çigli’de Sinema Aksamlari” etkinlikleri kapsaminda Inönü Mahallesinde gösterimi yapilan Organize Isler Sazan Sarmali filmini vatandaslarla birlikte izledi.

Pandemi kisitlamalarinin sona ermesiyle birlikte kültür sanat etkinliklerinin yogunlastigi Çigli’de, Baskan Utku Gümrükçü vatandaslarla birlikte “Çigli’de Sinema Aksamlari” etkinligine katildi.

Inönü Mahallesinde düzenlenen etkinlik alanina filmin baslamasindan bir süre önce giden Baskan Gümrükçü, çocuklar ve ebeveynleriyle bol bol sohbet etti. Daha sonra, Yilmaz Erdogan’in yönetmenligini yaptigi, Kivanç Tatlitug ve Ezgi Mola’nin basrollerini paylastigi “Organize Isler Sazan Sarmali” filmini vatandaslarla birlikte izledi.

Baskan Gümrükçü: “Keyifli vakit geçirdik”

Çocuklarin yüzlerindeki mutlulugun kendisini duygulandirdigini ifade eden Baskan Gümrükçü, “Covid-19 salgini nedeniyle uzun süredir vatandaslarimizla bir araya gelemiyorduk. Özellikle çocuklarimizin gösterdigi ilgi ve alaka beni çok duygulandirdi. Hasret giderdik. Çok güzel bir aksam geçirdik. Çigli’mizin çocuklarinin iyi egitim almasi ve ülkemizin geleceginde söz sahibi olmasi adina Çigli Belediye Baskani olarak elimden geleni yapacagim. Etkinligimize katilan herkese bir kez daha tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile