Başkan Gümrükçüoğlu Eyof Parkında Gençlerle Kahvaltıda Buluştu

Başkan Gümrükçüoğlu Eyof Parkında Gençlerle Kahvaltıda Buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Gençlik Meclisi üyeleri ile bir araya geldi.


Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısına katılan Başkan Gümrükçüoğlu gençlere nasihatlerde bulundu.

Gençlere, “gelecek sizlerin elinde yükselecek” diye seslenen Gümrükçüoğlu, “Hayatın akışı içerisinde bizler görevimizi tamamlayıp bu koltukları sizlere bırakacağız. Sizler bizlerden görevi devralarak bu şehri bu ülkeyi hatta bu dünyayı yönetecek olan geleceğimizsiniz. Onun için ahlaki manada yaşayışınızda, tahsilinizde ne kadar güzel yetişip ne kadar insanı idealler içersinde olursanız inanın dünyanın ve insanlığın geleceği o kadar iyi olacaktır. Ülkemiz son on beş yıldır çok değişiklikler yaşadı. Bunun son on yılı çok çok daha farklı sahneleri memlekette yaşadığımız yıllardır. Biz bütün gençlerimizi ve bütün bölgelerimizi aynı sevgi ile kucaklıyoruz. 75 milyon insanı ile birlikte bir ve beraberiz. Başı açık olan da bizim kardeşimiz başı kapalı olan da bizim kardeşimiz. İmam Hatip okuyan da bizim evladımız diğer liselerde okuyanlarda bizim evladımızdır. Sizlerin taşımış olduğu insan sevgisi ve uygarlık bizleri bir birimize bağlayan bizleri bir birimize sevdiren en büyük erdemimizdir. Bu erdem ve anlayışla birbirinizi severseniz, insan olarak saygı duyarsanız gelecek sizin ellerinizde yükselecektir” dedi.

Pazar kahvaltısını Trabzon Belediyesi Gençlik Meclis üyeleri ile birlikte EYOF Hatıra Park’ında yapan Başkan Gümrükçüoğlu, gençlere parkı gezdirerek Türk-Japon kültürü özelliklerini taşıyan 2011 EYOF Spor ve hatıra parkı hakkında bilgiler verdi.

Sabah çayını parkta yeşillikler içerisinde ve su sesi eşliğinde içerek güneşli Trabzon sabahının tadını çıkarmak için parka gelen vatandaşların yanına giden Gümrükçüoğlu, vatandaşları kahvaltıya davet ederek kendileri ile çay içip sohbet etti.

Kahvaltı programı günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile