Baskan Gümüs'ten Veda Mesaji

Baskan Gümüs'ten Veda Mesaji

31 Aralik yerel seçimlerinde aday gösterilmeyen Mentese e Belediyesi’nin kurucu Belediye Baskani Bahattin Gümüs, görev süresinin dolmasi nedeniyle veda mesaji yayimladi. Baskan Gümüs, 2014 yilindan bu yana yürüttügü görevini Mentese’nin ilk kadin Belediye Baskani Gonca Köksal’a devredecek.

10 yillik görev süresi basinda ‘Birlikte Yönetme’ sözünü yerine getirdigini belirten Baskan Gümüs, “Sevgili Menteseliler; 2014 yilinda yapilan yerel seçimlerde mazbatami alip göreve basladigim günden itibaren tam 10 yil geçti. Bu süreçte Mentesemizin Kurucu Baskani olarak ilçemizin yasam kalitesini arttirmak, halkimizin ihtiyaçlarina cevap vermek adina canla basla çalistik, sosyal belediyeciligin en güzel örneklerini sergileyerek, projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Çok yakinda Mentese Belediye Baskanligi görevimi Mentese halkinin iradesiyle seçilen Sayin Gonca Köksal’a devredecegim. Gonca Köksal Baskanimizin bizden aldigi bayragi daha yukarilara tasiyacagina olan inancim tam. Kendisine simdiden kolayliklar ve basarilar diliyorum. 10 yil önce mazbatamizi alip göreve basladigimizda “Mentese’yi Birlikte Yönetecegiz” dedik. Bu sözümü tutmak için ben ve ekibim gece gündüz demeden çalistik. Kirsal Mahallerimiz de dahil Mentesemizin her mahallesinde alt yapi, üst yapi çalismalari, kültür - sanat, sosyal, sportif, egitim, saglik, restorasyon çalismalari, tarimsal kalkinma çalismalari gibi Mentesemizi gelistirmek ve güzellestirmek adina insana dokunan önemli proje ve hizmetlerde bulunduk. Mentesemizin yasam kültürünü korumak adina ödüllü restorasyon çalismalari ile kültür turizmine önemli kültürel yapilar kazandirdik. Pandemi, orman yanginlari ve depremlerde tüm imkanlarimizi seferber ettik. Hizmetlerimizi kanunun bize verdigi yetkiler çerçevesinde kullanarak yerine getirdik, hiçbir zaman yasalarimizin ve kanunlarimizin disina çikmadik.

Gerçeklestirdigimiz sosyal sorumluluk projeleri ile kadinlarin, gençlerin, çocuklarin, özel bireylerin ve ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yaninda olduk. Sokak hayvanlarinin saglikli bir yasam sürmeleri için çalismalarimizi araliksiz olarak sürdürdük. Kentimizi daha ileriye tasimak adina hizmetlerimizin gerçeklestirilmesinde bizlere katki saglayan degerli meclis üyelerimize, gece gündüz demeden var gücüyle çalisan belediye personelimize, kamu kurum ve kuruluslarimiza, sivil toplu kuruluslarimiza, kiymetli muhtarlarimiza ve en önemlisi siz degerli Mentese halkina en içten duygularimla tesekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarisi. Görev sürem bitse de ben yine sizlerle birlikte olmaya devam edecegim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile