Baskan Günel Açiklamasi 'Tüm Mahallelerimize Esit Ve Kaliteli Hizmet Ulastiriyoruz'

Baskan Günel Açiklamasi 'Tüm Mahallelerimize Esit Ve Kaliteli Hizmet Ulastiriyoruz'

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, kent merkezine uzak mahallelerin muhtarlariyla bir araya geldi. Mahallelerde yasanan sorunlarin ve çözüm yollarinin ele alindigi toplantida konusan Baskan Günel "Göreve geldigimiz günden bu yana kentimize rekor yatirim yaptik. Kusadasi’nda belediye hizmetleri her mahalleye ulasiyor” dedi.



Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, katilimci belediyecilik anlayisi çerçevesinde kentte görev yapan muhtarlarla yaptigi istisare toplantilarina devam ediyor. Kusadasi’ni ortak akilla yönetme anlayisi çerçevesinde gerçeklestirilen toplantilarda mahallelerde yasanan sorunlarin daha hizli ve kalici bir biçimde çözülebilmesi hedefleniyor. Baskan Günel, son olarak Yeniköy Mahallesi Muhtari Mümtaz Mert, Yaylaköy Mahallesi Muhtari Erhan Yikilmaz, Kirazli Mahallesi Muhtari Mehmet İçel, Çinarköy Mahallesi Muhtari Sebahattin Akyüz, Caferli Mahallesi Muhtari Ismail Ari ile bir araya geldi.

Kusadasi Belediyesi Encümen Salonu’nda, belediye baskan yardimcilari ve birim müdürlerinin de katilimiyla gerçeklesen toplantida, kent merkezine uzak mahallelerde planlanan yol yapim ve çevre düzenleme çalismalari ele alindi. Daha sonra Baskan Günel muhtarlara göreve geldikleri günden bu yana geçen sürede Kusadasi’na yaptiklari yatirimlar ile gerçeklestirmeyi hedefledikleri çesitli proje ve hizmetler hakkinda bilgi verdi. Toplantinin son bölümünde Baskan Günel muhtarlardan gelen sorulari yanitladi. Muhtarlar ise Baskan Günel’e hazirladiklari talep listelerini iletti.

‘Hiç durmadan çalisiyoruz’

Kusadasi’ni modern bir turizm kenti haline getirmek için hiç durmadan çalistiklarini belirten Kusadasi Belediye Baskani Günel, “Görev süremizin 4 yili geride kaldi. Ben ve ekip arkadaslarim kentimize deger katmak amaciyla 7/24 mesai harciyoruz. Kusadasi’nda alt ve üstyapi sorunu yasayan mahallemiz kalmayacak. Planlamalarimizi tüm mahallelerimize esit ve ayni kalitede hizmet ulastirma hedefi ile yapiyoruz. Bugün de Yaylaköy, Kirazli, Çinarköy, Yeniköy ve Caferli mahallelerimizin muhtarlariyla bir araya geldik. Kusadasi Belediyesi olarak bu mahallelerimizde bulunan alt ve üstyapi, çevre ve peyzaj düzenlemesi ile sosyal donati alani eksikliklerini bir an önce giderecegiz. Kusadasi’nda belediye hizmetleri her mahalleye ulasiyor, ulasmaya da devam edecek” diye konustu.



"Muhtarlardan Baskan Günel’e tesekkür"

Toplantida söz alan mahalle muhtarlari Baskan Ömer Günel’e Kusadasi’na yaptigi yatirimlar ve gerçeklestirdigi hizmetlerden dolayi tesekkür etti. Uzun yillar sonra Kusadasi’nin tüm mahalleleri ile hizmet almaya basladigini vurgulayan muhtarlar, birim müdürlerinin de kendileriyle yakindan ilgilendiklerini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile