Baskan Günel Bir Kez Daha Kiyi Ege Belediyeler Birligi Encümen Üyeligi'ne Seçildi

Baskan Günel Bir Kez Daha Kiyi Ege Belediyeler Birligi Encümen Üyeligi'ne Seçildi

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Kiyi Ege Belediyeler Birliginin 2023 yili olagan meclis toplantisinda bir kez daha encümen üyeligine seçildi. Baskan Ömer Günel, Hukuk Komisyonu’nda da görev aldi.



Kiyi Ege Belediyeler Birligi’nin 2023 yili Olagan Meclis Toplantisi, Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde yapildi. Konak Belediye Baskani ve Kiyi Ege Belediyeler Birligi Baskani Abdül Batur’un baskanliginda yapilan toplantida, encümen ve komisyon üyeleri belirlendi. Yapilan oylamada Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, bir kez daha encümen üyeligine seçilirken bu kez hukuk komisyonunda da yer aldi.

Toplantida konusan Baskan Batur, yeni seçilen encümen ve komisyon üyelerini tebrik ederek görevlerinde basarilar diledi. Batur, dünyanin ve Türkiye’nin ardi ardina dogal afetlerle sinandigi bir dönem yasadigina dikkat çekerek, “Bu dönem, felaketler dönemi oldu. Belediyelerimiz bu felaketler karsisinda büyük sinavlar verdi. Belediyelerin bütçelerini de çok etkiledi ama çalismaya, mücadele etmeye devam edecegiz. Bizler, millet olarak onlarca asirdir bir arada yasamanin gücünü, mutlulugunu, zenginligini gördük. Onun içindir ki yerelde birliktelik, ülkemizde de birlikteligi kalici hale getirecektir” dedi.



Toplantinin ardindan konusan Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel ise Kiyi Ege Belediyeler Birligi’nin encümen üyeligine bir kez daha seçilmenin mutlulugunu yasadigini belirterek “Dayanismanin ve deneyim paylasiminin önemini çok daha iyi anladigimiz pandemi ve deprem gibi büyük olumsuzluklar yasadik. Bu süreçlerde Kiyi Ege Belediyeler Birligi gibi, yerel yönetimler arasinda is birligi ve dayanismayi saglama hedefi ile çalisan yapilarin önemi de bir kez daha anlasildi. Kiyi Ege Belediyeler Birligi olarak tüm üye belediyelerimizle birlikte bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da ortak projeler ve deneyim paylasimlari yoluyla vatandaslarimiza hizmet sunmak için çalismayi sürdürecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile