Baskan Günel Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Baskan Günel Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Mobil Hizmet Araci ile kentin farkli mahallelerine yaptigi ziyaretler çerçevesinde Ege ve Ikiçesmelik Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Hemsehrileri ile çay içip sohbet eden Baskan Ömer Günel, sorun ve önerileri dinledi.



“Belediye baskaninin makami sokaklardir” anlayisi dogrultusunda Kusadasi’ni karis karis dolasarak her firsatta hemsehrileri ile bulusan Baskan Ömer Günel, son olarak Ikiçesmelik ve Ege Mahallesi sakinleri ile bulustu. Yasanan sorunlari yerinde görmek, talep ve önerileri birebir dinlemek amaciyla yaptigi ziyaretler çerçevesinde Ege ve Ikiçesmelik mahallelerini ziyaret eden Baskan Ömer Günel, mahalle sakinleri ile sohbet edip çay içti. Baskan Ömer Günel, hemsehrilerine Kusadasi Belediyesi tarafindan yürütülen çalismalarla ilgili bilgi verdi.

Baskan Ömer Günel, kendileri için tüm mahallelerin esit öneme sahip olduguna dikkat çekerek “Esit ve kaliteli hizmet anlayisimiz dogrultusunda tüm mahallelerimizi modern bir turizm kentine yakisir hale getirmek için çalisiyoruz. Bu çerçevede Ikiçesmelik Mahallesi’nde geçtigimiz yil basladigimiz alt ve üst yapiyi yenileme çalismalarini kisa süre içerisinde tamamlayarak bölgeyi bütünüyle saglikli bir yapiya kavusturduk. Söz verdigimiz gibi Taziye Evimiz de tamamlanmak üzere. En kisa süre içerisinde park alani ile birlikte kullanima açacagiz ve kentimizin önemli ihtiyaçlarindan birisi daha ortadan kalkmis olacak” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile