Baskan Güngör; '14 Mayis'ta Cumhur Kazanacak'

Baskan Güngör; '14 Mayis'ta Cumhur Kazanacak'

Ilçe programlarina ara vermeden devam eden AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör, “14 Mayis’ta Cumhur kazanacak” dedi.



Baskan Güngör, ilçe programlari çerçevesinde MHP Serinhisar Ilçe Teskilatiyla iftar sofrasinda bir araya geldi. MHP Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz’in da eslik ettigi Güngör, misafirperverliklerinden dolayi ilçe teskilatina tesekkür etti.

Teskilat mensuplari ile görüsen Baskan Güngör, “Kiymetli Serinhisarli hemsehrilerim birlik ve beraberlik ile mücadelemize devam ediyoruz. Bugün sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Cumhur Ittifakimiz milletimizin akli basireti ve ferasetidir. Bizler birlik ve beraberlik içinde oldugumuz sürece asamayacagimiz engel, ulasamayacagimiz zafer yoktur. Cumhur Ittifaki milli birlik ve beraberligin koruyucusu, hep birlikte Türkiye olmanin göstergesidir. Cumhur Ittifaki olarak nice zaferlere ulastik. Milletimizin gönlünde yer edindik. Inaniyoruz ki 14 Mayis’ta 13. Cumhurbaskani olarak Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan seçilecektir. Cumhur Ittifaki ile Türkiye’nin gelecege olan kutlu yürüyüsü devam edecektir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile