Baskan Güngör; 'AK Parti Güçlü Bir Ailedir'.

Baskan Güngör; 'AK Parti Güçlü Bir Ailedir'.

Haftalik olagan il yönetim kurulu toplantisinda konusan AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör, “AK Parti güçlü bir ailedir” dedi.



Denizli’de AK Parti haftalik olagan il yönetim kurulu toplantisi Il Baskani Yücel Güngör baskanliginda yapildi. Parti binasindaki toplantiya önceki dönem Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’da katildi.



Toplantinin açilis konusmasini yapan Il Baskani Güngör, “Ilçe belediye baskanlarimizi ziyaret ettim. Yapilan ve yapilacak olan projeleri istisare ettik. AK Partili belediye baskanlarimiz ‘Gerçek Belediyecilik’ çatisi altinda ilçelerine hizmetkar olmaya devam edecekler. 31 Mart yerel seçimde aziz Milletimiz bir kararini verdi. Milletimizin karari her zaman basimizin üstündedir. Simdi hedefimiz ise 2028 genel ve 2029 yerel seçimleri çalismalarimiza simdiden basladik. Ilimizde, ilçelerimizde tas tas üstüne koymaya devam edecegiz. Beklenen hizmetleri halkimiza sunmaya devam edecegiz. Ankara’da milletvekillerimizle birlikte koordineli olarak çalismayi sürdürecegiz. Milletin adami genel baskanimiz Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in hedefleri dogrultusunda çalismaya devam edecegiz. Yerel seçim sonucunun sehrimiz ve ülkemiz için hayirli olmasini diliyorum” dedi.



AK Parti teskilatlarinin her kademesinde gece gündüz yilmadan, yorulmadan çalisan teskilat mensuplarina ayri ayri tesekkür eden önceki dönem Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ise “Halkimiz Denizli’mize iki dönem hizmet etme firsatini bize verdi. Görev sürem boyunca kent için hemserilerimiz için çok güzel farkli hizmetleri hayata geçirdik. Önemli projelere imza attik. Sehrin çehresini hep birlikte degistirdik. Çok yogun ve hareketli bir seçim dönemi yasadik. Bu süreçte teskilat üyelerimizin her zaman desteklerini ve yardimlarini gördüm. Hepsine çok tesekkür ediyorum. Bende AK Parti’nin bir mensubu olarak teskilatlarimizla birlikte çalismaya devam edecegim. Bu sehri ve bu sehrin insanlarini çok seviyoruz. Denizli her seyin en güzelini hak ediyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile