Baskan Gürel'den Otopark Alani Ve Tatil Park'ta Inceleme

Baskan Gürel'den Otopark Alani Ve Tatil Park'ta Inceleme

Yalova Belediye Baskani Mehmet Gürel, otoparka çevrilen eski hizmet binasinin bulundugu alan ve Tatil Park’ta incelemelerde bulundu.

Yikilan Yalova Belediyesi Binasi arazisi üzerinde yapimina baslanan otopark çalismalarini yerinde inceleyen Baskan Gürel, otoparkin yakin zamanda hizmete açilacagini söyledi.

Buradan Tatil Park bölgesine geçen Baskan Gürel, Tatil Park ve çevresinde önümüzde ki günlerde çalismalarin baslayacagini ifade etti.

Yalova Belediye binasinin alaninda otoparkin önümüzde ki günlerde hizmete girecegini belirten Baskan Gürel, “Çalisma arkadaslarimiz alan üzerinde zemin düzenleme çalismalarina basladi.

Belediye sirketimiz tarafindan isletilecek olan otopark ile hem belediyemize ek gelir hem de otopark sorununu bir nebze çözmüs olacagiz” dedi.

Ardindan Tatil Park bölgesine geçen Baskan Gürel, “Tatil Park’ta yaz dönemi öncesi iyilestirme çalismalari yapacagiz. Bununla birlikte yol üzerinde genisletme çalismasi gerçeklestirecegiz. Biliyorsunuz ki özellikle yaz ayinda bu bölgede çok trafik akisi oluyor ve trafik sikisiyor. Bu çalismalar öncesinde alan üzerinde incelemelerde bulunduk. Fazla vakit kaybetmeden çalismalarimiza baslayacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile