Baskan Gürel, Koltugunu Ilkokul Ögrencilerine Teslim Etti

Baskan Gürel, Koltugunu Ilkokul Ögrencilerine Teslim Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisi Yalova Belediye Baskani Mehmet Gürel, makam koltugunu ilkokul ögrencilerine teslim etti.

Yalova Suzan Tuna Ilkokulu 4. sinif ögrencileri Zeynep Sabiha Aykut, Tanem Köse, Yigit Yasir Canbaz ve Tuna Sevim makam arabasiyla Yalova Belediyesi’ne geldi. Ögrencilere Müdürü Adem Aykan, Sinif Ögretmeni Ahmet Aykut eslik etti. Baskan Mehmet Gürel tarafindan makamda karsilanan ögrenciler sirayla baskanlik koltuguna oturdu ve talimatlar verdi.

Baskan Mehmet Gürel, yaptigi konusmada, Gazi Mustafa Kemal’in muasir medeniyetler hedefine ulasimin ana etkeninin çocuklar oldugunu belirterek, "Bugünün çocuklarinin yarinin doktoru, mühendisi, belediye baskani ve ülkeyi idare eden bireyler olacagini ifade ederken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami çocuklarimizin günüdür. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de savundugu gibi biz de dünya çocuklar birligi anlayisini savunuyoruz. Cumhuriyet’in kurulmasi ile bu bayramlar milli bayramlar olmustur. Bugün de makami çocuklarimiza devrederek sehrimizin yönetimini çocuklarimiza biraktik. 23 Nisan Sali günü de çocuklarimiz için gerçeklestirecegimiz etkinliklerle, çocuklarimiza bu coskuyu sonuna kadar yasatma arzusundayiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile