Baskan Gürel, 'Konut Rezerv Alani Üretmekte Önümüzdeki Süreçte Çabalarimiz Olacak'

Baskan Gürel, 'Konut Rezerv Alani Üretmekte Önümüzdeki Süreçte Çabalarimiz Olacak'

Yalova Belediye Baskani Mehmet Gürel, "Konut rezerv alani üretmekte önümüzdeki süreçte çabalarimiz olacak” dedi.

Yalova Belediye Meclisi’nin 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk olagan toplantisi Yalova Belediye Baskani Mehmet Gürel baskanliginda RDKM’de gerçeklestirildi.

Mecliste gizli oylama ile meclis 1. baskanvekili seçimi, 2. baskanvekili seçimi, 2 asil katip üye seçimi, 2 yedek katip üye seçimi ve belediye encümenine 3 üye seçimi yapildi. Birlesimde ayrica Plan Bütçe, Imar ve Sehircilik, Trafik Düzenleme ile Isim komisyonlarina üye seçimi de gerçeklestirildi.

Seçimlerin tamamlanmasi sonrasinda 2023 yili Denetim Komisyonu Raporu okunarak meclisin bilgisine sunuldu.

AK Parti Grup Sözcüsü Fatih Sahin, toplantida yaptigi konusmada kentsel dönüsüm gibi kentin menfaatine olan konularda destekçi olacaklarini ifade etti.

Toplantinin kapanis konusmasini yapan Yalova Belediye Baskani Mehmet Gürel, sunlari kaydetti:

“Çok yogun bir süreci hep beraber geride biraktik. Yalova küçük bir yer. Herkes birbiriyle en azindan tanisik. Akrabalik, dostluk iliskilerinin çok yogun oldugu bir yöre. Bizim bunu avantaj olarak kullanmamiz lazim. Esasinda küçük bir sehirde yasiyoruz ve bu sehir bütün Türkiye’ye birçok konuda örnek olabilir. Güzellikte, ulasim çözümede olabilir. Bu arada kentsel dönüsümde ve ulasimda yapilacak çalismalara söylediginiz destek içerigi çok önemli. Konut rezerv alani üretmekte önümüzdeki süreçte çabalarimiz olacak. Bu konu ve buna benzer konularda, depremle ilgili konularda, esas birinci öncelik can güvenligi oldugundan gruplarin böyle bir çalismaya girmesi çok dogru ve güzel olur. Burada tabi ki CHP grubu sayisal olarak fazla ama birçok karari hep beraber alacagiz. Bu sürekli siyaseten yaris yapip birbirimizle savas yapacagiz anlamina gelmez. Daha önceki meclislerde oldugu gibi herkes dogru bildigini söyleyecek. Olabildigince belediye yönetiminde seffaf, hukuka aykiri herhangi bir durum olmadan, mali duruma dikkat ederek, çünkü belediyenin mali durumu iyi degil.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile