Baskan Gürkan, Üretime Baslayan Fabrikalari Ziyaret Etti

Baskan Gürkan, Üretime Baslayan Fabrikalari Ziyaret Etti

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, 2. Organize Sanayi Bölgesinde üretime baslayan fabrikalari ziyaret etti. Ziyaret sirasinda fabrikada çalisan vatandaslara hayirli isler dileyen Baskan Gürkan, depremin yaralarini sarmak için fabrikalardaki üretimin devam etmesi gerektigini vurguladi.

Kahramanmaras merkezli depremlerden ciddi bir sekilde etkilenen Malatya’da yaralar sariliyor. Deprem dolayisiyla yaklasik iki hafta gibi bir süre kapali olan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) fabrikalar salterlerini kaldirarak, üretime basladi.

Malatya’daki fabrikalarin üretime geçmesiyle beraber ticari hayatin canlanacagini ve normal hayata geçmenin daha kolay olacagini söyleyen Baskan Gürkan, “Bilindigi üzere Malatya’miz depremden ciddi bir sekilde etkilendi ama yaralarimizi hep beraber saracagiz. Depremin ilk gününden bu yana devletimiz tüm imkânlarini depremden etkilenen 11 ilimize seferber etti. Ayrica bu süreçte depremden etkilenen 11 ilimize milletimiz de tüm gücüyle seferber oldu. Ilk günden itibaren ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde bir arada oldugumuzu gördük. Bu anlamda basta Sayin Cumhurbaskanimiza, bakanlarimiza, valilerimize, milletvekillerimize, kaymakamlarimiza, belediyelerimize, STK’larimiza milletimize ve emegi geçen herkese tesekkürlerimi ifade etmek istiyorum.

Organize Sanayi Bölgelerimizde birçok fabrikamiz salterlerini kaldirdi ve üretime geçti. Bu önemli bir hadisedir. Nitekim üretimin baslamasi demek hayatin normale dönmesinin önemli bir adimidir. Temennimiz ilerleyen günlerde üretime geçen fabrika sayimizin artmasi. Insallah en kisa zamanda devlet, millet el ele vererek, milli felaket olarak adlandirdigimiz depremin yaralarini saracagiz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile