Başkan Gürlesin Personelle Bayramlaştı

Başkan Gürlesin Personelle Bayramlaştı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye birimlerini gezerek çalışanlarla bayramlaştı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan Bayramı nedeniyle belediye birimlerini dolaşarak, personelle bayramlaştı. 27 aydır Pamukkale Belediyesi’nin hizmet verdiğini aktaran Başkan Gürlesin, personele çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti.

Pamukkale Belediyesi’nde, Ramazan Bayramı coşkusu erken başladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in personelle bayramlaşmasına, Pamukkale belediye başkan yardımcıları da eşlik etti. Kendisiyle birlikte 27 aydır 331 bin nüfuslu bir şehre Pamukkale Belediyesi’nin hizmet verdiğini aktaran Başkan Gürlesin, “Mesai arkadaşlarım, bir bayramı daha yaşıyoruz. Sizlerin ve aileleriniz ayrı ayrı bayramını kutluyorum. Ne mutlu bize ki, şehrimize, insanımıza, toplumumuza, çocuklarımızın geleceğine, hayata katkı sağlayarak yaşamımızı sürdürüyoruz. Bütün birimlerimizde; planlı, programlı, hedefli, çok yoğun hizmet üretiyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı tüm personelimize teşekkür ediyorum. Bayram tatilini iyi değerlendirin, iyi dinlenin ailelerinize ve dostlarınıza zaman ayırın ve bayramlaşmayı ihmal etmeyin” dedi.

Öte yandan bir bayram mesajı da veren Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak ta ilçemizde Ramazan Geceler programları kapsamında Karahayıt’ta ilahiler, ezgiler, sema gösterileri, dini sohbetlerin yer aldığı etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Her gün farklı bir mahalle de vatandaşlarımızla buluştuk. Dolu dolu ve bu ayın manevi atmosferine uygun bir Ramazan yaşadık. Allah bu ayda tuttuğumuz oruçları, gerçekleştirdiğimiz ibadetleri kabul eylesin. Allah sağlık, huzur içinde gelecek Ramazan’a ulaştırsın. Tüm halkımızın bir kez daha Ramazan bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile