Başkan Gürsoy ve İşadamı Doğanay’dan Öğrencilere Yardım

Başkan Gürsoy ve İşadamı Doğanay’dan Öğrencilere Yardım

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi ve işadamı Murat Doğanay Kurban bayramı öncesi ilçede öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı yaptılar.


Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş, Şehit Yusuf Sayan İlköğretim Okulu ve Adilcevaz Çok Programlı Lisesini ziyaret ederek ihtiyaç sahibi öğrencilerle yakından ilgilenerek ayakkabı yardımında bulundular. Ziyaret esnasında çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Gürsoy, “Belediyemiz ve hayırsever bir iş adamımız ile birlikte sizlere bayram hediyesi olarak ayakkabı aldık. Bunları bizden kabul etmenizi istiyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş ise, öksüz ve yetim çocuklar için sosyal bir proje hazırladıklarını ifade ederek projeyi bitince kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Başkan Gürsoy ve Özdaş öğrencilere ayakkabı dağıtımı sonrası bir süre öğretmen ve öğrenciler ile sohbet ettikten sonra okullardan ayrıldı. Kurban Bayramı sonrası diğer okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabıların dağıtılmaya devam edileceği açıklandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile