Baskan Gürün, Köycegiz'de Yanan Sahalarda Incelemelerde Bulundu

Baskan Gürün, Köycegiz'de Yanan Sahalarda Incelemelerde Bulundu

Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün, Köycegiz ilçesinde 29 Temmuz tarihinde baslayan ve 12 Agustos tarihinde kontrol altina alinan, 12 bin 373 hektar alanin yandigi ve orman yanginlarindan etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu.

Baskan Gürün, Çayhisar sakinleri ile bir araya geldi

Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün, Çayhisar Mahallesi’ndeki yangin magduru vatandaslar ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerine yapilacak olan çalismalarla ilgili bilgi veren Baskan Gürün, vatandaslarin taleplerini dinledi. Tarim ve hayvancilik olarak yetki ve sorumluluk alanlarinda üreticilere gereken destegi vereceklerini belirten Baskan Gürün, orman yanginlarinin yaralarini birlikte saracaklarini vurguladi.

Baskan Gürün, Sahin’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Baskan Gürün, Marmaris ilçesinde çikan orman yanginina müdahale eden ekiplere su tasiyan ve alevlerin arasinda kalarak hayatini kaybeden Sahin Akdemir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Hayatini kaybettigi günden bu yana Sahin Akdemir’in ailesi ile yakindan ilgilenen Baskan Gürün, Sahin’in çok büyük bir fedakârlik örnegi gösterdigini, doganin korunmasi için hep birlikte mücadele edilmesi gerektigini ifade etti.

Gürün, “Sehrimiz için elimizden gelenin fazlasini yapacagiz”

Baskan Gürün, “Mugla’mizda meydana gelen orman yanginlari birçok farkli yönden önemli zararlar verdi. Ormanlarimiz, içinde bulunan hayvanlarimiz, bazi yerlesim yerlerimiz zarar görürken, en önemlisi ise bir evladimiz hayatini kaybetti. Sahin Akdemir, orman yanginlarini söndürmek için fedakârlik gösteren kahraman bir evladimiz olarak hatiralarimizda hep yasayacak. Alevlerin sehrimize vermis oldugu bütün zararlarin giderilmesi Sahin’e ve bu sehre borcumuz ve bunun için de elimizden gelenin fazlasini yapacagiz. Yangin sürecinde gösterilen birlik ve beraberlik aratarak devam edecek ve sehrimizi eskisinden daha güzel bir hale getirecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile