Baskan Hasan Çavusoglu Açiklamasi 'ALA Fan Token'in 4 Ekim'deki Halka Arzinda Bizi Mutlu Eden Sonuçlar Elde Ettik'

Baskan Hasan Çavusoglu Açiklamasi 'ALA Fan Token'in 4 Ekim'deki Halka Arzinda Bizi Mutlu Eden Sonuçlar Elde Ettik'

Aytemiz Alanyaspor Baskani Hasan Çavusoglu, ALA Fan Token’in halka arzini tesislerde yaptigi basin toplantisinda degerlendirdi.

Alanyaspor Baskani Hasan Çavusoglu, ’ALA Fan Token’in 4 Ekim’deki halka arzinda kendilerini mutlu eden sonuçlar elde ettiklerini belirtti.

Çavusoglu, "Alanyaspor’un dünya çapinda bir marka oldugunu bir kez daha görmüs olduk. Dün bir kismini satisa çikardigimiz tokenler 5 dakikada bitti. 91 ülkeden alim yapildi. Avrupa’da 40 önemli kulüp arasinda 13. sirada yer almasi bizim için çok önemliydi. Türkiye’den sonra en çok Polonya, Italya, Fransa ve Brezilya’dan alimlar yapildigini gördük. Bu da Aytemiz Alanyaspor’un marka degerinin arttigi ve ne kadar önemli isler yapildigi gösteriyor. 25 dakikada 200 bin adet satildi. Marka degerini gün geçtikçe artiriyoruz" dedi.

Finansal Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Murat Kayacan ise, "Aytemiz Alanyaspor taraftar tokenleri olarak basarili bir arz gerçeklestirdik. 3 milyon taraftar tokenlerimizi de ileri ki süreçlerde halka arz etmis olacagiz. Dünyaca ünlü takimlarin içinde oldugu, Barcelona, Manchester City, PSG, Juventus, Inter, Atletico Madrid gibi takimlarin bulundugu bu projeye girmis olmak çok güzel. Bundan sonra istedigimiz bu ilginin devam etmesi seklindedir" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile