Baskan Ihsan Tunçoglu 'Kütahya Sosyal Yardim Ve Kültür Vakfi 12 Ay Aktif Çalisiyor'

Baskan Ihsan Tunçoglu 'Kütahya Sosyal Yardim Ve Kültür Vakfi 12 Ay Aktif Çalisiyor'

Kütahya Sosyal Yardim ve Kültür Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Ihsan Tunçoglu, 12 ay boyuncu aktif olarak çalisan bir vakif olduklarini ifade etti.

Tunçoglu, Kütahya Hava Er Egitim Tugay Komutani Tuggeneral Necati Gündüz’ün esi Nuray Gündüz’ün de katildigi istisare toplantisinda vakfin üyelerine bilgiler sundu.

"Sosyal Yardim ve Kültür Vakfimiz 12 ay aktif çalisan ve örnek hizmetler gerçeklestiren bir kurulustur" diyen Tunçoglu, "Bilindigi gibi, Pandemi sürecindeki izolasyon önlemleri çerçevesinde, yüz yüze toplanti yapilmasi mümkün olmadi. Bununla beraber, hizmetlerimizi, yardimlarimizi hiz kesmeden devam ettirerek, gerek ana bütçemizden, gerekse bayanlar Kurulumuzun katkilariyla, yoksul veya dar gelirli ögrencilerimizin ve vatandaslarimizin sevinçlerini paylastik. Pandemi önlemleri bakanlik tarafindan sonlandirildigi için, bu defa yüz yüze bir toplanti yaparak, sizlerden gelen öneri ve istekler dogrultusunda bir etkinlik yapmanin sevincini yasiyoruz. Bu çalismalarimizin ilkinde ’kar gayesi’ olmayacaktir" dedi.

Vakif üyeleri, daha sonra Kütahya Muharip Gaziler Dernegi Baskani Saban Basol ve yönetim kurulu üyelerini, yeni mekanlarinda ziyaret etti.(EFE-)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile