Başkan-işçi El Ele

Başkan-işçi El Ele

ESHOT Genel Müdürlüğü'nün Buca atölyelerine giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ESHOT ve İZULAŞ çalışanlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı

ESHOT Genel Müdürlüğü'nün Buca atölyelerine giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ESHOT ve İZULAŞ çalışanlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Özellikle şoförlerin vatandaşlara karşı her zaman anlayışlı davranmaları konusunda hatırlatmalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı "Evinizden kafanızda birçok problemlerle çıkıyorsunuz. Hepimizin her gün aynı ruh durumunda olması mümkün değil. Ancak bu belediye hepimizin. İzmir'de yaşayan herkes, belediyeyi kendinden görüyor. Çünkü biz halkın seçtiği insanlarız. İnsanlar dertlerini, sıkıntılarını bize anlatıyor. Bu sıkıntılar hat şoförlerinden başlayarak bize ulaşıyor. Bu iş zor bir iş, hepimiz biliyoruz. Ama önemli olan, zoru başarmaktır" diye konuştu.
Aliağa - Menderes Banliyö Sistemi'nin ardından yeni metro hatlarının devreye girmesi ile toplu ulaşım sisteminin ana omurgasını oturtmuş olacaklarını kaydeden Başkan Kocaoğlu, otobüsleri sadece besleme hatlarında, metronun ulaşamadığı yerlerde ve şehir trafiğine daha az girecek şekilde "kısa mesafede" kullanmayı planladıklarını ifade etti.
Başkan Kocaoğlu, ekonominin büyümesi ve kentin kalkınması için çalışanlardan da destek beklediğini belirterek şöyle devam etti: "Tüm Türkiye'nin gözü bu kentte ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde. O yüzden hata yapma lüksümüz yok. Hepinizden özveriyle çalışmanızı, hata yapmamanızı istiyorum. Teknolojiyi takip ederek, birlikte çalışıp üreterek bu kente ve kentliye layık olacağız. İşinizin kıymetini bilerek, gerekirse gönüllü çalışarak bu kenti kalkındırmak durumundayız. Ekonominin büyümesi ve işsizliğin çözümü için kaynağa ihtiyacımız var. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin gücüyle bu kenti kalkındırmak zorundayız" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile