Baskan Isik Açiklamasi 'Zor Günler Geride Kaldi'

Baskan Isik Açiklamasi 'Zor Günler Geride Kaldi'

Belediye Baskani Alim Isik, Kütahya Esnaf ve Sanatkarlari Odalari Birligi yönetimi ile bir araya geldi. Esnaflarin her zaman yaninda olduklarini belirten Baskan Isik, ev sahipligi için birlik baskani Ibrahim Yigit ve yönetimine tesekkür etti.

Her firsatta Esnaf Odalari ve esnaflarla birlikte olan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Kütahya Esnaf ve Sanatkarlari Odalari Birlik baskani Ibrahim Yigit ve birlik yönetimi ile görüstü. Yapilan toplantida konusan birlik baskani Yigit, Baskan Isik’in her zaman esnaflarin yaninda oldugunu vurguladi. Yigit, Pandemi ile birlikte Baskan Isik’in esnaflara çok büyük destekleri oldugunu söyleyerek, ne zaman esnaflar için talepleri olsa yerine geldigini belirtti.

Birlik Baskani Yigit, “Kim esnafimizin dar zamaninda yaninda olursa, bizde yarin onun yaninda olacagiz. Bu sözü her yer de ve her ortamda söylüyorum. Tüm teskilatim ve oda baskanlarim adina esnaflara verdiginiz hizmetler ve destekler için tesekkür ediyorum” dedi.

Zor bir dönemi geride biraktiklarini belirten Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, ev sahipligi için birlik baskani Yigit ve yönetimine tesekkür etti. Yapilan toplantinin istisare toplantisi oldugunu ifade eden Baskan Isik, Covid-19’un ardindan yeni dönemde nelerin yapilabilecegini birlikte görüseceklerini söyledi.



Özellikle esnaflarin zor dönemde sehri terk etmeden, Kütahya’ya sahip çiktiklari için tesekkür eden Baskan Isik, “Bu sehre zor dönemde sahip çiktik. Iyi günleri yasayacagimiza inaniyorum. Oda baskanlarimizin tek tek görüslerini alarak neler yapabilecegimizi konusacagiz. Bu arada iki buçuk yillik dönemde neler yaptik, yapiyoruz ve kalan süremizde de neleri planladigimizi basliklar halinde sizlerle paylasacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile