Baskan Isiksu Açiklamasi 'Her An Hazir, Hep Haziriz

Baskan Isiksu Açiklamasi 'Her An Hazir, Hep Haziriz

AK Parti Adapazari teskilat çalismalari çerçevesinde 19 mahalle temsilcisiyle bulusan, Mahmudiye Mahallesi sakinlerini ziyaret eden Baskan Mutlu Isiksu, “Bizimkisi bir ask hikayesi. AK Parti, birlik ve beraberligin, kardesligin, çaliskanligin adresidir. Biz, her an hazir, hep haziriz. Sehrin kalbi Adapazari’miz için askla çalismaya, her mahallemizde etkin hizmetler sunmaya devam” dedi.

Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, mahalle bulusmalarini ve teskilat toplantilarini araliksiz sürdürüyor. Isiksu, son olarak Mahmudiye mahalle sakinleri ile bulustu; AK Parti Adapazari Ilçe Teskilat çalismalari çerçevesinde 19 mahalle temsilcisiyle bir araya gelerek çalismalari degerlendirdi. Baskan Mutlu Isiksu’ya AK Parti Adapazari Ilçe Baskani Erol Aydin, Ilçe Kadin Kollari Baskani Hatice Genç, Ilçe Gençlik Kollari Baskani Efe Kusdili, AK Parti Il Baskanligi Adapazari Koordinatörü Yavuz Korkmaz ve meclis üyeleri Besim Kiratli, Can Dagabakan ve Metin Müftüoglu eslik etti.

Sehrin kalbi Adapazari’nin her mahallesinde etkin hizmetler sunduklarinin altini çizen Baskan Mutlu Isiksu, “Bizimkisi bir ask hikayesi. Saygideger Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in yolculugundan ilhamla durmaksizin çalisiyor ve hamdolsun milletimize güzel hizmetler sunmanin onurunu da hep birlikte yasiyoruz. AK Parti, birlik ve beraberligin, kardesligin, çaliskanligin adresidir. Biz, her an hazir, hep haziriz. Her mahallemize güzel haberlerle gelmeye, sözlerimizi tutmaya devam” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile