Baskan Isitan Gün'den, Yeni Malatyaspor'a Destek Sözü

Baskan Isitan Gün'den, Yeni Malatyaspor'a Destek Sözü

Hollanda Eredivise Ligi’nin köklü takimlarindan Fortuna Sittard’in Baskani Isitan Gün, Yeni Malatyaspor’a ellerinden gelen her türlü destegi vereceklerini ifade etti.

Yeni Malatyaspor’a destek arayislari için çalismalarini sürdüren Asbaskan Sahin Altunok, Hollanda Eredivise Ligi’nde 11. sirada bulunan Fortuna Sittard’in Türk baskani Isitan Gün ile bir araya geldi. Gün, açiklamasinda, “Yeni Malatyaspor için elimizden gelen her seyi yapmaya haziriz. Degerli dostum, kardesim Yeni Malatyaspor As Baskani Sahin Altunok ile bugün bir araya gelerek, Yeni Malatyaspor Kulübü’nün gidisati hakkinda bir görüsme gerçeklestirdik. Depremin yaralarinin sarilmasi noktasinda Yeni Malatyaspor’un ayaga kalkmasinin çok büyük bir öneme sahip oldugu kanisindayiz. Bizler de bunun bilincinde olarak, Yeni Malatyaspor için yapabilecegimiz her ne varsa yapmaya ve kulübün bir an önce Süper Lig’e yeniden çikmasi için gereken her türlü destegi vermeye hazir oldugumuzu ifade ettik. Insallah önümüzdeki günlerde de gerekli adimlari atarak, Yeni Malatyaspor Kulübü’ne gerekli olan destekleri elimizden geldigince vermeye çalisacagiz. Kiymetli dostum Sahin Altunok kardesimiz bize durumu detaylica anlatti. Biz de bundan sonraki süreçte Yeni Malatyaspor’a her türlü destegi verecegimizi tüm kamuoyuna ilan ederek, Yeni Malatyaspor’un yakinen takipçisi olacagiz” dedi.



“Kardes kulüp olacagiz”

Yeni Malatyaspor As Baskani Sahin Altunok, iki kulüp arasinda kardes takimlar protokolü imzalamak için ilerleyen günlerde gerekli adimlari atacaklarini belirterek, “Fortuna Sittard Baskani kiymetli dostum Isitan Gün ile yapmis oldugumuz görüsmeler sonucunda insallah önümüzdeki süreçte kendisinden destek sözü aldik. Yeni Malatyaspor’umuzun hizli bir sekilde toparlanarak, yeniden o eski sasali günlerine dönebilmesi adina var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Bu ve bunun gibi birçok görüsmeyi daha gerçeklestirerek, takimimizin içerisinde oldugu mali krizi çözmek adina gayretlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile