Baskan Kaplan LGS'ye Girecek Olan Ögrencilere Basarilar Diledi

Baskan Kaplan LGS'ye Girecek Olan Ögrencilere Basarilar Diledi

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, hafta sonu gerçeklesecek olan Liselere Geçis Sistemi (LGS) Sinavi’na girecek olan ögrencilere basarilar diledi.



4 Haziran Pazar günü yapilacak olan Geçis Sistemi (LGS) Sinavi’na girecek ögrencilere seslenen Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, “Gireceginiz sinavda basarili olmanizi dilerim. Allah zihin açikligi versin” dedi.



LGS sinavinin, ülkemizin gelecegini emanet edecegimiz gençlerimizin gelecege atacaklari önemli bir adim olduguna dikkat çeken Baskan Kaplan, “Biz gençlerimiz için üzerimize düsen görevi yapiyoruz, ögrencilerimiz de girecek olduklari LGS’de basarili olmak için gerekeni yapacaklarina olan inancim tamdir. Sevgili gençler, sizler bizim yarinimiz, ümidimiz, onur kaynagimizsiniz. LGS sinavi, hayat yolunda hayallerinize ulasmak için önemli bir adim. Emeklerinizin karsiligini alacaginiza inaniyorum. Çocuklarimiz hayallerini gerçeklestirmek için sinavda, bizler de dualarimizla yanlarinda olacagiz. LGS sinavina girecek olan bütün ögrencilerimize sonsuz basari dileklerimi iletiyorum” dedi

Baskan Kaplan ayrica, vatandaslara da seslenerek, tüm vatandaslarin sinav saatlerinde duyarli olmasi ve gürültüden kaçinmasi gerektigini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile