Başkan Karabağ Kulalı Hemşehrileriyle Buluştu

Başkan Karabağ Kulalı Hemşehrileriyle Buluştu

Bayraklı Kulalılar Derneği’nin düzenlediği yemeğe katılarak hemşehrileriyle buluşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kulalıların yaşam biçimi ihanet üzerine kurulu değildir.

Bir kere vatansever insanlardır. Bayrağını, vatanını, dinini, imanını, toprağını sever. Bizden katil, ahlaksız çıkmaz” dedi.

Bayraklı Kulalılar Derneği’nin düzenlediği yemeğe Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve eşi Bahriye Karabağ, Kulalılar Dernek Başkanı Veli Topal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, belediye meclis üyesi ve çok sayıda Kulalı katıldı.

Gecede Başkan Karabağ, dernek başkanı Topal ile birlikte misafirlerle tek tek ilgilendi, onlarla sohbet etti.
“BİR ARADA OLMAK GÜZEL”
Dayanışma geceleri, yemek organizasyonları ve piknik şenliği gibi etkinliklerin şehir ve iş hayatı nedeniyle birbirlerini görmekte zorlanan hemşehrilerin bir araya gelmesinde büyük yarar sağladığını söyleyen Başkan Karabağ, “İlk kez bir yemek düzenliyoruz. Bunu büyüterek devam ettireceğiz. Bizler el ele tutuşmayı bilsek birçok şeyi başarabilecek güçte insanlarız. Bunu zaten bütün dünya biliyor. Kiracı girdiği dükkanı satın alan Kulalılar, bu ülkeyi bu kadar borç harç içinde ele güne avuç açar hale getirmezdi. Bunu samimi olarak söylüyorum. Kulalıların yaşam biçimi ihanet üzerine kurulu değildir. Bir kere vatansever insanlardır. Bayrağını, vatanını, dinini, imanını, toprağını sever. Katil, ahlaksız çıkmaz. Kısacası Kulalı olmaktan onur ve gurur duyuyorum” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile