Baskan Karabati, BURULAS Genel Müdürü Besli Ile Bir Araya Geldi

Baskan Karabati, BURULAS Genel Müdürü Besli Ile Bir Araya Geldi

Karacabey Belediye Baskani Fatih Karabati, Bursa Büyüksehir Belediyesi BURULAS Genel Müdürlügü görevine atanan Fahrettin Besli’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Baskan Karabati, ziyarette Besli’ye görevinde basarilar dilerken, Karacabey’de toplu tasima araçlari ile ilgili çesitli talep ve önerileri iletti.

Karacabey Belediye Baskani Fatih Karabati, BURULAS Genel Müdürlügü görevine baslayan Fahrettin Besli’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Karabati, Besli’yi yeni görevi dolayisiyla tebrik ederek çalismalarinda basarilar diledi. Ziyarette Karacabey ile ilgili çesitli konulari da ele alan Karabati, özellikle toplu tasima ile ilgili vatandaslarin talep ve bazi sorunlarini bizzat Genel Müdür Besli’ ye iletti.

Karabati, “BURULAS Genel Fahrettin Besli’ye hayirli olsun ziyaretimizi gerçeklestirdik. Bu vesileyle Fahrettin Bey’e, seçim sürecinde vatandaslarimizin sikça ilettigi konulari bizzat ilettik. Bunlardan bazilari arasinda, Bursa’dan ilçemize çalismak için gelen vatandaslarin kullandigi ilk otobüsün 7.30’da kalkmasinin mesaiye yetismelerine olumsuz etken oldugunu belirtmistik. Bu vatandaslarimiza yardimci olmak için ilk sefer saatini biraz daha erken saate almak konusunda hem fikir olduk. Yine sehir içi toplu tasima saatlerinin 19.00’dan daha geç saatlere alinmasi ilçe merkezindeki vatandaslarimizin sikça ifade ettigi bir talepti. Bu konuyu da ivedilikle gündeme aldik. Ve kirsal mahallelerde sefer sayilarinin arttirilmasi gibi birçok konuyu daha detayli bir sekilde genel müdürümüzle görüstük. Yine bu görüsme ve önerilerimizin takibinde olacagiz. Ve en kisa sürede konuyla ilgili müjdeli haberleri vatandaslarimizla paylasacagiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile