Baskan Karalar Açiklamasi 'Barisa, Kardeslige Ve Sevgi Diline Birlikte Uzanacagiz'

Baskan Karalar Açiklamasi 'Barisa, Kardeslige Ve Sevgi Diline Birlikte Uzanacagiz'

Gece gündüz çalisarak hizmet ettiklerini belirten Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, “Barisa, kardeslige ve sevgi diline birlikte uzanacagiz” dedi.

Adana Büyüksehir Belediyesinin Yüregir ilçesinde iftar yemegi verdi. Programa katilan ve bölge sakinlerinin yogun sevgi gösterileriyle karsilanan Baskan Zeydan Karalar, baris ve kardeslik ayi olan Ramazan ayini çok sevdigini belirterek, “Ramazan ayi küskünlüklerin sona erdigi, kavganin birakildigi, birbirimize sarildigimiz aydir. Bunun için Ramazan ayini çok seviyorum. Ülkemizin de artik barisa ve kardeslige çok ihtiyaci var. Insallah bunu da yakin zamanda hep birlikte gerçeklestirecegiz”diye konustu.

Adana Büyüksehir Belediyesi’nin halka hizmet için gece gündüz, yogun sekilde çalistigina dikkat çeken Baskan Karalar, “Bu kardesiniz, mesai arkadaslariyla birlikte gece gündüz çalisarak size hizmet veriyor. Bu bölgede 8 mahalleyi birlestiren bir köprü yaptik. Önemli islevi olacak büyük bir köprüyü daha Anadolu, 19 Mayis ve Levent mahalleleri arasinda yapiyoruz. Ben buranin çocuguyum, bölgede trafik sorunlarini bizzat yasadigim için çok iyi biliyorum. Bu köprüyü Allah nasip ederse seçimden önce açacagiz. Yagis müsaade ederse nisanin sonunda, Mayis’in ilk haftasinda açacagiz. Simdiden hayirli olsun. 19 Mayis Mahallesi’ne bir taziye evi daha yapiyoruz, çamasirhane kurduk, insallah yakinda çok daha büyük hizmetler yapacagiz. Sizler için 24 saat çalismaya devam edecegim” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile