Baskan Karalar, Tufanbeyli'de Günes Enerjisi Paneli Dagitti

Baskan Karalar, Tufanbeyli'de Günes Enerjisi Paneli Dagitti

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, mobil günes enerjisi paneli ile bulusturulan üretici sayisinin artirildigini söyledi.

Baskan Karalar, Tufanbeyli’nin köy ve mahallelerinde vatandaslarla bir araya gelerek sorunlarini dinledi, çözüm önerileri sundu. Üreticilere mobil günes enerjisi paneli dagitti.

Tufanbeyli ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Baskan Karalar, ilçede görev yapan muhtarlarla da bir araya geldi, mahalle ve köylerin sorunlarini, muhtarlarin talep ve önerilerini ilk agizdan dinledi, yapilan ve yapilacak hizmetler hakkinda bilgi verdi.

Baskan Karalar, su ana kadar yapilan hizmetleri çogaltacaklarini, belediyenin gün geçtikçe daha iyi hale gelen mali yapisiyla, hizmet sayisinin ve kalitesinin artacagini, sorunlarin çözülüp, ihtiyaçlarin giderilecegini belirtti.

Öte yandan Tufanbeyli’de koyun, keçi ve ari yetistiricilerine günes enerjisi paneli dagitimi gerçeklestirildi.

2022 yilinda ilçelerde 1250 adet mobil günes enerjisi paneli destegi sagladiklarini ifade eden Baskan Zeydan Karalar, önceki yil yapilan 500 adet günes enerjisi paneli desteginin ardindan, mobil günes enerjisi paneli ile bulusturulan üretici sayisinin artirildigini açikladi.

Kirsalda bir yandan su, yol ve diger belediye hizmetlerinin araliksiz verildigini, yani sira üreticinin desteklenmesine yönelik önemli hizmetler gerçeklestirdiklerini kaydeden Karalar, insanlarin yasadiklari yerde ekonomik olarak güçlenip mutlu olmasini saglamaya yönelik çalismaya devam edeceklerini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile