Başkan Karaosmanoğlu, TBB’nin Toplantısına Katıldı

Başkan Karaosmanoğlu, TBB’nin Toplantısına Katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara’da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği(TBB)’nin eylül ayı meclis toplantısına katıldı.

Ankara’da yapılan toplantıda TBB tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Türkiye Belediyeler Birliği(TBB)’nin eylül ayı meclis toplantısı, Ankara’da birlik başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın idaresinde gerçekleştirildi.

Başkan Karaosmanoğlu ile yönetimde ve encümende yer alan çok sayıda belediye başkanının katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan birlik başkanı Topbaş, dünyadaki yerelleşme noktasında Türkiye’de önemli adımlar atıldığını kaydetti.

Toplantıda TBB olarak etkin çalışmalar yapıldığı ifade edildi, ‘sorunlar yerelde çözülür’ anlayışından hareketle, hızlı bir şehirleşmenin yaşandığı günümüzde hizmetleri yerelden görmenin önemine vurgu yapıldı. Birlik başkanı Topbaş, çeşitli konularda meclis üyelerini bilgilendirdi. Başkan Karaosmanoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde AK Parti Genel Merkezi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen 77. Genişletilmiş İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı’na da iştirak etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile