Baskan Karatas'in Ziyaretleri Sürüyor

Baskan Karatas'in Ziyaretleri Sürüyor

MHP Erzurum il baskani Naim Karatas ,MHP Yakutiye ilçe baskani Sinan Demir, Il ve Ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte Yakutiye ilçesi Hilalkent semtinde esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

Vatandaslarla bir araya gelen ve esnafin sorunlarini dinleyen MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas ismarlama gündemlerle kimsenin yol alamayacagina isaret etti.

Önümüzdeki seçimlerde MHP’nin seçmenlerce birincil olarak tercih edilecegini ifade eden Karatas "Ülkemizin sigortasi olan MHP’nin her zaman oldugu gibi bu süreçte de gövdesini tasin altina koymaya devam edecegini belirtmek isterim. Disardan hazirlanarak gündeme getirilmeye çalisilan konularin tamamen hayal ürünü oldugunu da milletimiz çok iyi bilmektedir. Ismarlama konularla kaybedecek vaktimiz yoktur. Dört taraftan saldiri altinda olan vatan topraklarimizi son damla kanimiza kadar savunacagiz. Ekonomik saldirilarin bosa çiktigini anlayan bazi zihniyetler farkli yöntemlerle ülke huzurunu kaçirmaya çalisiyor. Buna da müsade etmeyecegiz" diye konustu.

Hilalkent semtinde esnaf ziyaretinde bulunan Baskan Karatas yogun ilgiyle karsilandi.

Karatas dolmus esnafiyla da bir araya geldi

Sanayi dolmus duragindaki dolmus sürücüleriyle bir araya gelen MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas gündeme dair konulari degerlendirdi. Geçiçi ve dis müdahaleli ekonomik sikintilarin en kisa sürede çözüme kavusturulacagini ifade eden Karatas "Dolmusçularin sorunlarini biliyoruz ve nedenlerinin ortadan kaldirilmasi için gereken neyse onu yapiyoruz. Allah’in izniyle hep birlikte bu sorunlarin üstesinden gelecegiz. Vatanimizin gelecegi için yapmamiz gerekenleri bizler yapiyoruz. Önümüzdeki seçimlerde de seçmen bunu bütün dünyaya ilan edecektir. Ayak oyunlarina izin vermeyecek olan vatan evlatlarimizin hakkini da hukukunu da yine biz Milliyetçiler korumaya devam edecegiz" diye belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile