Baskan Kasapoglu Açiklamasi 'Tek Gayemiz Denizli Sanayisinin Verimliliginin Artirilmasi'

Baskan Kasapoglu Açiklamasi 'Tek Gayemiz Denizli Sanayisinin Verimliliginin Artirilmasi'

DENIZLI – Denizli Sanayi Odasi (DSO) Verimlilik Komisyonu koordinasyonunda meslek komiteleri toplantisi gerçeklestirildi.



DSO Müjdat Keçeci Meclis Salonu’nda yapilan toplantiya DSO Meclis Baskani I. Okan Konyalioglu, DSO Yönetim Kurulu Baskani Selim Kasapoglu ile Verimlilik Komisyonu Baskani Ayhan Dograr ve Verimlilik Komisyonu Üyeleri Metin Okan, Enis Emre Boz, Özge Çerezci ve Asli Öztürk katilim sagladi.

17 Meslek Grubu ve ayrica Bilisim Komisyonu yetkilileri gerçeklestirilen toplantida bir araya geldi. Verimlilik Komisyonu Üyesi Ibrahim Onur Yildirim’in sunumu ile baslayan toplantida, yapilmasi planlanan Verimlilik Çalistayi ile ilgili detaylar ele alindi, çalistayin amaci ve yol haritasi görüsüldü. Toplantinin devaminda, DSO Meclis Üyesi Mehmet Akgün, verimlilik ve sektörlerdeki verimliligi artirmak adina gerçeklestirilebilecek olan önerileri ile ilgili paylasimda bulundu.

Katilimcilara hitap eden DSO Baskani Selim Kasapoglu, “Verimlilik Komisyonumuzun yürüttügü çalismalari çok önemsiyoruz. Ancak yapilan islerin sanayiciye aktarilmasi oldukça önemli. Bizlerin amaci buradaki çiktilarin, yapilan çalismalarin sonuçlarinin üyelere aktarilmasi. Üyelerimizin bu çalismalardan faydalanmasini saglamak istiyoruz. Denizli Sanayisini daha verimli hale getirmek için ugrasiyoruz. Tek gayemiz Denizli sanayisinin verimliliginin artirilmasi.” dedi.

Baskan Kasapoglu, yürütülen çalismalar için katilimcilara ve Verimlilik Komisyonu’na tesekkürlerini sundu.

“Isi dogru yapmak degil, dogru isi yapmak istiyoruz”

Verimlilik Komisyonu Baskani Ayhan Dograr ise “Dogru planlamalar, dogru adimlar ve dogru is birlikleriyle yürütülen çalismalarin sonucunda karliliklarimizi artiracagimizi düsünüyoruz. Komisyonlara dogru firmayi seçmenizi önemsiyoruz. Gerçeklestirmeyi planladigimiz çalistaydaki soru-cevaplarda çikarilacak sonuçlarla eylem planinin dogru hazirlanmasi önemli. Isi dogru yapmak degil, dogru isi yapmak istiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile