Baskan Kaya'dan Vatandaslara 'Ortahisarimizi Gelin Birlikte Güzellestirelim'' Çagrisi

Baskan Kaya'dan Vatandaslara 'Ortahisarimizi Gelin Birlikte Güzellestirelim'' Çagrisi

Ortahisar Belediyesi, Stratejik Planlama çalismalarinda degerlendirilmek üzere belediye internet sitesi üzerinden bir anket çalismasi baslatti.

2025-2029 yillarini kapsayacak Stratejik Plan çalismalarinda halkin görüslerinin alinmasi ve daha genis bir katilim saglanmasi amaciyla Ortahisar Belediyesi kurumsal internet sitesi üzerinden erisilebilecek ‘’Ortahisarimizi gelin birlikte güzellestirelim’’ sloganiyla bir anket çalismasi baslatildi. Bunun için belediye bünyesinde özel bir çalisma ekibi kurulurken, yapilan anketler bilimsel yöntemler ile degerlendirilerek 2025-2029 Stratejik Planinin altyapisi olusturulacak.

Konu ile ilgili vatandaslara çagrida bulunan Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Kaya “Bizler göreve gelirken ’Ortahisar’i birlikte yönetecegiz’ demistik. Tüm vatandaslarimiza çagrim, belediyemizin internet sitesinden, sosyal medya hesaplarindan ulasabilecekleri bu ankete katilarak görüs ve düsüncelerini bildirmeleridir. Anket çalismamiza ne kadar çok vatandasimiz katilirsa, o kadar saglikli sonuçlar alacagiz” dedi.

Stratejik Plan çalismasi için halkin fikirlerini çok önemsediklerini belirten Baskan Kaya “Bütün toplumsal kesimlerin, gençlerin, kadinlarin, engellilerin ve yaslilarimizin belediyemizle ilgili görüs ve düsüncelerini anket araciligiyla bize ileterek destek vermelerini istiyorum. Bu verileri bilimsel tekniklerle degerlendirerek önümüzdeki 5 yila isik tutacak çalismalarin zeminini gelin hep beraber olusturalim” diye konustu.

Stratejik Planlama anketindeki temalar söyle:

"Halkla Iliskiler ve Katilimcilik, Imar ve Kent Estetigi Çalismalari, Çevre ve Temizlik, Park ve Yesil Alan, Sosyal Yardim ve Hizmetleri, Kültür ve Sanat Hizmetleri, Engellilere, Kadinlara ve Yaslilara Yönelik Hizmetler, Zabita ve Denetim Hizmetleri, Fen Isleri Faaliyetleri, Spor Merkezleri ve Spor Alanlari, Sokak Hayvanlarinin Korunmasi ve Rehabilitasyonu."

Fikir ve görüslerini bildirmek isteyen vatandaslar, Ortahisar Belediyesi kurumsal web sitesinden ankete ulasabilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile