Baskan Kayda'dan Meslektaslarina Çiçekli Kutlama

Baskan Kayda'dan Meslektaslarina Çiçekli Kutlama

Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, her yil oldugu gibi bu 24 Kasim’da da meslektaslarinin Ögretmenler Günü’nü çiçeklerle kutladi.

24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla ilçe merkezi ile kirsal mahallelerde görev yapan tüm ögretmenlere çiçekler göndererek günlerini kutlayan Baskan Zeki Kayda, kendisinin de egitim camiasinin her kademesinde görev yaptigini belirterek, “Bugünün anlamini hepimiz çok iyi biliyoruz. Ögretmenlerimiz gerçekten kutsal bir görevi yerine getiriyor. Basögretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘ün izinde, toplumun mimari, gelecegimizin yol göstericisi fedakâr bütün meslektaslarimin bu anlamli gününü kutluyorum. Basögretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere, görevi basinda sehit olan ve ebediyete intikal etmis tüm ögretmenlerimizi rahmet ve sükranla aniyorum. Bu kutsal meslege yeni baslayan genç ögretmen kardeslerime, halen fedakarca Salihli’mizde ve tüm Türkiye’de çalisan meslektaslarima ve atama bekleyen ögretmen adaylarina basarilar temenni ediyor, emekli olmus bütün ögretmenlerimize de saglikli ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Süreyya Karaoglu yönetiminde Salihli Belediyesi daire müdürleri ve çalisanlari, ilçe merkezi ile kirsal mahallelerde bulunan okullari ve egitim kurumlarini ziyaret ederek, okul müdürleri ve ögretmenlere Belediye Baskani Zeki Kayda’nin Ögretmenler Günü mesajini iletip çiçek takdim etti.

Salihli Belediyesi’nin her yil ögretmenleri onurlandirdigini ve hiç unutmadigini belirten okul müdürleri ve ögretmenler de çiçek jestine tesekkür ederek, Belediye Baskani Zeki Kayda’nin Ögretmenler Günü’nü kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile