Baskan Kayda, Devlet Bahçeli'yi Ziyaret Etti

Baskan Kayda, Devlet Bahçeli'yi Ziyaret Etti

Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli’yi makaminda ziyaret etti. Baskan Kayda, Cumhur Ittifaki birlikteliginde zaferle taçlanan Cumhurbaskanligi ve 28. Dönem Milletvekilligi seçimlerinden dolayi MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’ye hayirli olsun dileklerini ileterek Salihli’ye kazandirilan yatirimlar ve hizmetler hakkinda bilgiler verdi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli’yi makaminda ziyaret etti. Manisa Büyüksehir Belediye Baskanvekili Mehmet Güzgülü, Sarigöl Belediye Baskani Necati Selçuk ve Salihli Belediye Meclis Üyesi Irfan Demir ile birlikte Genel Baskan Bahçeli’ye ziyarette bulunan Baskan Kayda, Salihli Belediyesi’nin ilçeye kazandirdigi projeler ve devam eden hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Baskan Kayda, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’ye Cumhur Ittifaki birlikteliginde zaferle taçlanan Cumhurbaskanligi ve 28. Dönem Milletvekilligi seçimlerinden dolayi hayirli olsun dileklerini iletti.

MHP Genel Baskan Yardimcilari Yasar Yildirim ve Sadir Durmaz’i da ziyaret eden Baskan Kayda, projelerin yürütülmesi ile diger tüm desteklerinden dolayi MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli ile Genel Baskan Yardimcilari Yildirim ve Durmaz’a tesekkür etti.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli de, Baskan Zeki Kayda’ya çalismalarinda basarilar dileyerek Salihlililere selamlarini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile