Baskan Kayda, Muhtarlari Günlerinde Unutmadi

Baskan Kayda, Muhtarlari Günlerinde Unutmadi

Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla ilçe muhtarlariyla bir araya gelerek sorunlarini dinledi.

Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla Türkiye Muhtarlar Dernegi Salihli Subesi’ni ziyaret etti. Belediye Baskan Yardimcilari ile daire müdürlerinin de katildigi ziyarette Baskan Kayda, Sube Baskani Mehmet Güler ve tüm muhtarlarin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladi.

Kamu hizmetlerinin vatandaslara ulasmasinda gecesi gündüzü olmadan fedakarca çalisan muhtarlarin çok önemli bir görev üstlendigine isaret eden Baskan Kayda, “Vatandaslarimizin hizmetlerle bulusmasi noktasinda kamu ve yerel yönetimler arasinda önemli bir köprü vazifesi gören siz degerli muhtarlarimizin Muhtarlar Günü’nü kutluyor, tüm muhtarlarimiza saglikli, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum. Bizler, Salihli Belediyesi olarak 102 mahalle muhtarimizla sürekli iletisim halindeyiz. Onlarin mahalle halki adina bize ulastirdiklari tüm talepleri yerine getiriyoruz. Basta Salihli’mizin 102 mahalle muhtari olmak üzere, tüm muhtarlarimizin bu anlamli gününü kutluyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile