Baskan Kesikbas'a Önemli Görev

Baskan Kesikbas'a Önemli Görev

Eskisehir Sanayi Odasi (ESO) Yönetim Kurulu Baskani Celalettin Kesikbas, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) istiraki olan KOBI Girisim Sermayesi Yatirim Ortakligi A.S. Yönetim Kurulu Baskanligina seçildi.

ESO Baskani Celalettin Kesikbas, yeni göreviyle ilgili yaptigi açiklamada, “TOBB Baskani Sn. Rifat Hisarciklioglu’nun teveccühü ve güveninden dolayi tesekkür ediyorum. TOBB ve KOBI A.S.’nin potansiyeli ile KOBI’lerin büyümesi ve gelisimi için çalismalara yogun bir sekilde devam edecegiz.” dedi.

KOBI Girisim Sermayesi Yatirim Ortakligi A.S., 1999 yilinda KOBI’lerin finansman ihtiyaçlarini karsilamak amaciyla kurulmus olup, 2004 yili Ekim ayindan itibaren de aktif olarak girisim sermayesi alaninda faaliyet göstermektedir. Bu kapsamda kurulan sirketin amaci, gelisme potansiyeli yüksek olan ve kaynak ihtiyaci içinde bulunan küçük ve orta ölçekli isletmelerin büyümeleri için gerekli olan sermaye ihtiyacini ve stratejik destegi temin ederek firmalarin gelismelerine katkida bulunmayi saglamaktir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile